# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

Marquez stoper olarak alınmalı alınıyorsa.Daha sert,yırtıcı bir dmf bulmalıyız.Marquez'le yürümez orası.

Osman Senher'e inanmayin derim geçen senelerde Deco GS'da diye bir haber yapmisti.

Marquez gelmez bence. Hem saçma olur Marquez-Neill. Koyarlar yine oraya Kazim gibi hareketli forveti tecavuz eder. Ikiside hizli degil, hele Marquez dönuslerde öluyor gibi.

bkz.Ingilterre-Mexico maçi.

Juan super olur diyorum, devre arasinda geliyor fln diyorlardi duyumcular.

Lucio gelmiyor uzun zamandır Türkiye'ye.

Fotomaça hatırlatmak lazım.

Orta saha icin dusunenler var bu adami. Size tek diyebilecegim Meira'dan maximum %5 fazla katki yapar.

Vallahi Servet ve Zan'ı gördükten sonra Marquez'e hayır diyemeyeceğim.Adam yaşlıda olsa,bu sene yedek kalmış olsada hiç farketmez.Paçasından kalite akıyor adamın:D

marquezi beyenmeyeni Allah taş yapar yapmayın :D marquez hırslı ve lider bir oyuncudur

Marquez i beyenmemek değil çok beyendiğim bi defans oyuncusudur ama neill ın yetemediği yerlerde yettim gayri diye yetecek öyle uzun paslar atıp yerinde saymayacak ligimizi küçümsemeyecek gerçi ne kadar küçümsese haklı adamın kariyeri Barca da geçti ama ben Marquez beyenmiyorum demedim...

Dünya kupasından sonra sanırım resmi açıklama yapılacak geldiğine dair...

MARQUEZ BİTTİ

Rafael-Marquez.jpg

Galatasaray, uzun süredir gündeminde olan Rafael Marquez ile anlaştı.

Teknik direktör Frank Rijkaard’ın talebi doğrultusunda savunmasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Barcelona’da forma giyen Rafael Marquez’le yakından ilgilenmeye başlamıştı.

Hollandalı hocanın, Barcelona’dan eski öğrencisi olan Marquez ile yapılan görüşmelerden çıkacak sonuç merakla beklenirken, idarecilerin mutlu sona çok yaklaştıkları öğrenildi. Şu anda Meksika Milli Takımı ile birlikte Afrika’daki Dünya Kupası kadrosunda bulunan Rafael Marquez ile her konuda anlaşma sağlandığı, aradaki ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından resmi açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

Rafael Marquez, Meksika Milli Takımı’ndaki görevini tamamlamasının ardından Türkiye’ye gelip, Galatasaray’a imza atacak.

Kaynak: Posta

Ula bu uşak bizim Mustafa Sarp'ın ikizimidir? Bakın bi yaa.

Gelirse Popescu etkisi de yaratabilir De Boer etkisi de Ortası yok .:o

Marquez yerine daha sert,daha seri bir adam lazım bize.Keşke Friedrich'i alabilsek.:asd:

Bu herif frikikte atıyor .Laneti bitirir mi acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt