# Rafael Marquez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Rafael Marquez

ya burda hala marquez diyenlermi var allah aşkına yapmayın beyler adamda teknik haricinde hiç bir şey yok ya ne hırs ne mücadele ne güç hiç bişey yok hala marquez diyorsunuz pes yani bu adamı al neill la yan yana koy rekor kırarız gol yeme rekoru bakın ısrarla söylüyorum marquez gelirseki inş böyle birşey söz konusu değildir artık ligi 5. mi 6. mı yoksa ilk 10 girermiyiz çok merak ediyorum onun iiçin vazgeçin bu akıl dışı sevdadan adamın ismine aldanan arkadaşlar var anladığım kadarıyla

marquez bize ne stoper nede defansif önlibero olarak uymuyo arkadaşlar bize rakibi ısırıcak bir orta saha aynı zamanda taş gibi bir stoper lazım bunların hiç biri marquezde yok tek artısı teknik olması diğer özellikler olmadıktan sonra onun hiç bir önemi yok

marquez bize ne stoper nede defansif önlibero olarak uymuyo arkadaşlar bize rakibi ısırıcak bir orta saha aynı zamanda taş gibi bir stoper lazım bunların hiç biri marquezde yok tek artısı teknik olması diğer özellikler olmadıktan sonra onun hiç bir önemi yok

Evet bende bunu okuyunca sana hak verdim.Meira gibi olur büyük ihtimalle.

İlk yarı Marquez zorlanmadı çünkü rakibi zorlamadı ikinci yarı gol hariç defansta vasata yakındı. Tekniğine lafım yok ama defansta bugün çok aksadı. Marquez'li bir defans hattı bize 2. F.De Boer etkisi yaşatır.

Daha genç ve dinamik bir stoper lazım. Neill liderlik ve top tekniği bakımından o ihtiyacı karşılıyor durumda şu an.

Defansif anlamda kötüydü bugün. Neredeyse çoğu müdahaleyi yanındaki stoper yaptı.

Marquez bugün stoper oynamadı tek önlibero oynadı.Yani eleştiriyorsak o mevkideki oyununu eleştirelim

iyi çaktı.

Marquez'in en iyi zamanında Barça'da oynarken de yavaşlığı göze çarpıyordu zaten ama artık iyice hantal bir oyuncu konumunda. Sezon boyunca forma şansı bulduğunda yaptığı hatalar da cabası. Marquez-Neill ikilisi intahar olur, ismi gündeme geldiğinden beri söylüyorum. Ön liberoda daha iyi olur ama ondan iyisini arasak mutlaka buluruz. Şahsen Yasin'i tercih ederim mesela Türk olmasından da mütevellit.

Her zaman çok beğendim, formsuz hali bile sevdiğimden iyi gözükür bana ama cidden Neill'ın yanına farklı tipte adam lazım.Neill bu kadar tutmasaydı Marquez'e kimse laf edemezdi ama.

Stopere illa biri alınacaksa Eren Güngör alınsın..

Heitinga der kaçarım.

:D Başka bi tercih sıkıntımı olur yani senin için :asd:

Elbette ki hayır, ama seçeneklere bağlı olarak değişir bu durum.Misal stoperde kullanmak için Neill'ın yanına Rafa mı Eren Güngör mü dersen ben Eren Güngör'ü seçerim, geçen sene hiç forma giymemesine rağmen.Ama takımda Emre Güngör,Ali Turan gibi iki diri oyuncu varken oraya transfer yapılacaksa bu kesinlikle kaliteli genç bir oyuncu olmalı,o isim için de ilk düşüncem Eren Güngör.

Elbette ki hayır, ama seçeneklere bağlı olarak değişir bu durum.Misal stoperde kullanmak için Neill'ın yanına Rafa mı Eren Güngör mü dersen ben Eren Güngör'ü seçerim, geçen sene hiç forma giymemesine rağmen.Ama takımda Emre Güngör,Ali Turan gibi iki diri oyuncu varken oraya transfer yapılacaksa bu kesinlikle kaliteli genç bir oyuncu olmalı,o isim için de ilk düşüncem Eren Güngör.

Eren Güngör falan imkansız.Kayserispor bize futbolcu falan vermez kayseri'de olduğum ve yakından bildiğim için daha emin konuşuyorum.Kayserispor'dan bize futbolcu falan çıkmaz.

Ömer Toprak'ı alalım madem.Eren Güngör iyileştimi belli değil daha.

Eren Güngör falan imkansız.Kayserispor bize futbolcu falan vermez kayseri'de olduğum ve yakından bildiğim için daha emin konuşuyorum.Kayserispor'dan bize futbolcu falan çıkmaz.

Bu ülkede zor diye birşey yok,imkansız biraz zaman alır :)

Milliyet sallamış yine bi şeyler. Keşke gelse çok isterim.

Gökhan Zan 'dan iyidir hiç olmazsa.

Gerçi mübarek forumdaki beylerimiz takımımızda çok üst düzey futbolculara sahip olduğumuz için kimseyi beğenmiyolar..

Eee, nerden bulcan Mustafa Sarp, Bazrış Özbek Gökhan Zan gibilerini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt