# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

Daha bir hafta önce kulübümüz için yaptıkları soysuzluğu görmezden gelip, sitesine girip birde buraya haber taşımak bence doğru olmamış!!!

Önceki yaptıkları haberi bilmiyorum.Sitelerinede girmedim,girmemde..Başka bir forumdan taşıdım bu haberi;)

Şu Eren bizde olsa ne güzel olurdu..Vaart keske gelse ama yalandır..

van der vaart a bizden çok çok fazla paralar verebilecek klüpler var, özellikle almanyadan,ayrıca van der vaart niye gelsin ki? Rijkaard demeyin sakın :)

Van der vaart a bizden fazla verebilecek kulüp yok.Hele almanyada hiç yok.Şuan bayern hariç bizim lincolne verdiğimiz parayı bir oyuncuya verebilen kulüp yok almanyada...

Bonservisi çok pahalıdır yıllık ücretinide karşılayamayız zaten gelmez de hiç sanmıyorum Türkiye yi tercih etmek isteyeceğini.

Rahmetlide öyle diyordu bir kalıp sabuna gitti :o

Boşa yorum yapıyoruz gibime geliyor ama neyse ben hiç sanmıyorum alacağımızı veya alabileceğimizi.

sizi biraz heyecanlandırıcam ama AS Real Madride çok yakın bir gazete

Yaratılıcık konusunda hiç bir sıkıntı kalmaz.

Keşke..

Ben de bu heyecanı bozayım biraz. AS-Marca ikilisi İspanya'nın Fanatik-Fotomaç ikilisidir...

Yabancı gazetelere inanmayın onlarda sallıyorlar boyuna fanatik-fotomaçtan farkları yok,şu ana kadar yaptıkları transfer haberlerinden hiç gerçek olanını görmedim şahsen gözümden kaçtıysa affola :D

Geri
Üst Alt