# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

vdv :)

Adam gelirse lakabi belli

Vadi dudi vadi

Harbiden senin avatarda ki adam yok pahasına gitti Genoa'ya.İki yıl önce ne fiyatlar konuşuluyordu...

Haberi Aceto'nun blogunda okuyunca ağladım. :p

Bu herifin herşeyiyle hastasıyım, burada onlarca entry yazdım Boca satacak üçe beşe diye, ama sakalımız yok tabi.

Gazetelerde yine haberi gündemde ben basına yansımayan bir oyuncu alacağımız düşünüyorum.

merhaba vdv :D diğer topiçler uçtu baktık ki senin topiçin sayfa sayısı az yazalımda dedik :) 007 haldun her an seni getirebilir :D değil mi renkdaşlar :D

beyelr ümitlenmeyin gelmeeeezzz! deco gibi fos çıkar

maksat vakit geçsin haldun üstünel yeni tansferi sahaya çıkacağı ilk maçtan önce açıklayacak heralde

Arkadaşlar bilmiyorum daha önce konuldu'mu Melih abi'de Pazartesi transferin açıklanacağını söylüyor , işin en ilgniç yanı ise herkes biliyor'muş ve medya'ya sızdırmamak için kimseye söylemiyorlarmış!

Selam Melih Abi duyduguma göre Carrusca Arjantinden alınacak transerde takazda kullanılacakmış doğru mu?

(Selam Faruk doğrudur sanırım transfer bitti en geç pazartesi açıklanmasını bekliyoruz beklentiler karsılayacak bir transfer olacaktır sevgiler MŞ

Arjantin'den alınacak transfer? Diego Buonanotte var aklımda sadece fakat işimize pek yarar mı bilemiyorum?

buonanotteyi şimdi çıkarmayın arkadaşlar basına çıkarsa oda yataR:D

Geri
Üst Alt