# Rafael Van der Vaart

Cevap: # Rafael Van der Vaart

Leo Franco

Uğur - E.Güngör - Transfer - H.Balta

M.Topal - Emana

Keita - Deco(Van Der Vaart) - Arda

İyi Bir Forvet(Baroş)​

Şu kadroyla Şampiyonlar Ligi kupası alınabilir bu olabilecek bir kadro yani hiç abartılacak bir yanı yok

Servet,G.Zan,Sabri,V.Yaman,Yaser,Ayhan,Nonda,Orkun'a yer yok benim kadromda

Barış dinamik ve iyi bir yedek olması açısından,Serdar,E.Çolak,Alparslan gibi futbolcular ise çok iyi futbolculardır

10 degil 18 mn € 'dan satılık basına göre madrid baskanından veya zidane'dan su oyuncular satılıktır diye bişey duymadım ben robbende satılık diyorlar ama adam kadroda pasalar gibi oynuyor.

Yani olduda satılık listesine koydular 18 den assagı koymazlar. Bordonun gourcuffu aldıgı gibi alabiliriz ama

Kadroyu 25 düşürmek istiyorlar.

Huntelaar,Heinze ve Van der Vaart kampa götürülmemiş. Bu isimler satılık. Robben'i bilmiyorum.

Lig tv Adnan Sezgin'e Transfer Varmı Diye Sormuş ;

Adnan Sezgin'de : Evet , var imza aşamasına getirdik.Çalışmalarımız sürüyor demiş.Lig tv'de izledim.

Ayrıca Haldun Üstünel Lucas Neill'le pazarlık masasına oturmuş.

Lig tv

Ligtv Colloccini nerde? sallayın su Ligtvyi

şu anki maddi imkansızlıklar ortada, yüklü bonservis ücreti ödeyecek durumda olduğumuzu düşünmüyorum maalesef.

alınmasına ihtimal vermiyorum ama eğer ki alınırsa satın alma opsiyonlu bir şekilde kiralanabilir.

aslantepe'ye geçildiğinde de satın alınabilir ama tabii ki tamamen benim hayal ve fantezim bunlar.

benim kanaatim deco, van der vaart, emana'yı bekleyerek çıtayı fazla yükseltmeyin, gelen oyuncu beğenilmiyor sonra.

maddi imkanlıklarımız doğrultusunda 1-2 yararlı takviye yapılacaktır ama yıldız bir isim beklemeyin derim.

R.Madrid kodroyu 25'e indirme derdinde ,çünkübu kalabalıkta oyuncularına ( satmak istedklerine) fazladan 55 Milyon euro para vermekte.Oyuncular ise daha azını alacağımız bir takıma neden gideyim derdinde. O yüzden Madrid ekibi bonservisden ziyade oyuncu alacakalrını karşılayacak takım şeçmekte.

Nasıl biliyorsunuz arkadaşlar biriniz 2.5 biriniz 3.5-4 yazmışsınız 10 milyon euro alıyor o zaman

Kadroyu 25 düşürmek istiyorlar.

Huntelaar,Heinze ve Van der Vaart kampa götürülmemiş. Bu isimler satılık. Robben'i bilmiyorum.

Yokya vander vaart gecen macta gördüm rövasata vurdu hatta oynuo oda hatta ronaldonun yerine girmişti.

Dedigim gibi olduda satmaya kalktılar onlarda bedavaya vericek hali yok ispanya basınına bakılırsa robben 25-30 vaartta 15-20 bu sekilde olacak

Anca söyle alabiliriz bi miktar kiralama bedeli veririz ve sözlesmeye sezon sonu su kadar paraya alma maddesi koyarız yani kiralama bedeli 5 verdik diyelim sezon sonuda 10-15 mn € ya satın alma opsiyonu koyarak belli olur öbür türlü ihtimal vermiyorum

Transfer kesinleştiğinde Van der Vaart'ın senelik ne kadar alacağı açıklanmamıştı. Ben de yabancı futbol blogları ve haber sitelerinden okuduğum kadarı ile söylüyorum. 4.5 milyon Euro aldığını iddia edenler dahi var. Ama ortak görüş 3.5-4 arası aldığı.

Sneijder 4.8 milyon euro alıyor.

VDV için Madrid 10 milyon avro istiyor sıkı pazalıkla 7-8 olur Deco yaslandı fiyatı fazla el yakmaz içlerinde en imkansızı Emana oda alınmıycak bir oyuncu deyil

Kardes yapma allahini seversen VDV fiyati 15 Mio Hamburg almak istedi 15 Mio dan asaga inmiyorlar Deco yaslandi evet bonservisinde problem yasanmaz ama alacagi yillik ücretde problem yasanir

Yokya vander vaart gecen macta gördüm rövasata vurdu hatta oynuo oda hatta ronaldonun yerine girmişti.

Dedigim gibi olduda satmaya kalktılar onlarda bedavaya vericek hali yok ispanya basınına bakılırsa robben 25-30 vaartta 15-20 bu sekilde olacak

Anca söyle alabiliriz bi miktar kiralama bedeli veririz ve sözlesmeye sezon sonu su kadar paraya alma maddesi koyarız yani kiralama bedeli 5 verdik diyelim sezon sonuda 10-15 mn € ya satın alma opsiyonu koyarak belli olur öbür türlü ihtimal vermiyorum

Evet satılık.Xabi Alonso,Ribery gibi isimleri almak için Huntelaar,Vaart gibi oyuncuları kaynak olarak kullanıcak Real Madrid

Ntv'de şimdi izledim.Saydığım 3 kişi kadrodan çıkartmışlar.

Bize transfer olucağınıda düşünmüyorum.

Döner Almanya'ya.

Geri
Üst Alt