genel anlamda inanilmaz bir subat ayi gecirdi barcelona *2 berabrligi saymazsak...
subatin ilk haftasinda atleticoyu iceride 4 lediler
derbi oynadilar 1-1
sonra napoli ile 1-1
valencia'ya iceride 4 atip
keza dun aksam da napoliye disarida 4 atip subat'i genel anlamda cikista bitirdiler-bir tek 27 sin de bilbao maci kaldi......
*bizim mactan once bilabao ve elice ile iceride oynayacaklar - sonra bizle oynayip ligde bu sefer yine iceride osasuna ile oynayip bizim evimize gelecekler...... < burda tek dikkat ceken fikstur detayi - - >
bizle rovansa ciktiktan hemen 2 veya 3 gun sonra el clasico macina cikacaklar real madrid deplasmanina...
rovansa nasil bir kadro ile cikarlar yoruma acik. kafalar el clasico da olacaktir haliyle...
kim cikarsa ciksin. cikip oynayacagiz. klise olacak ancak , artik eleme donemindeyiz. daha dusuk bi takimda ciksa sonuc olarak 90ar dakikadan 2 mac oynayacaksin bu dusuk takim olmus veya barca vs...
bilindigi gibi , tarihimiz denkleminde alisigiz bu tur maclara.. hangi sonuc cikarsa ciksin, cikip formanin hakkini versinler yeterli...
ilk bakista tek avantajimiz, rovansin evimizde olmasi ve de akabinde oynanacak el clasico nun beraberinde gelmesi....
ozellikle ,barca ,real ve bu denkte takimlara karsi *VAR oncesi ve *var sonrasi olarak bakmayi uygun buluyorum.
hatirlarsak *real madrid macinda hakemin bariz hatalar yaparak gole gollere imza atmamiza engel oldugu halen hafizalarda,,, rovansinda skor yetmemisti drogbali sneijderli vs donemde. 3-2 ile yollamistik.
sozun ozu, *barca macinda rovans icin umutlu bir skorla donmemizi diliyorum. hakemin etkisinin onceki ustte bahsettigim versus gibi durus sergilemedigi macin kaderine dokundugu bir mac olmayacagini umuyorum/bekliyorum(var avantaj bu anlamda) , sonrasi bakariz rovansta ne olur konusuna...
basarilar diliyorum takimimiza.