Rakibimiz Barcelona Oldu!

14 Şubatta hediye almadım, ASY'de ki maça ümitli gidersek hediyemi bu maça giderek vermek istiyorum. Hadi aslanım.

İki dev kulüp eşleşti,erken final oynanacak.futbolda kağıt üstünde favori olur ama sonuç maçın son düdüğü çaldığında kesinleşir.önce kendine gelmesi ve avrupa takımı olduğumuzun farkına taraftarlar varmalı ve takımı hazırlamalı.GALATASARAY bu sahnelerin takımıdır.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Orada beraberlik alırsak içeride seyirciyle eleri… Bir gülme geldi yazamadım.

Allah yardımcımız olsun.

uefa maçlarına gitmek için passolig isteniyor mu - o kadar zaman geçti ki bilmiyorum hakikaten.

Bizim taraftarlar zaten tepki göstereceği için çeşitli organizasyonlar yapıp Barcelona’yı izlemek isteyen Araplara bilet satalım.En azından tek maçla sağlam bir gelir elde edebiliriz.

barcalena da belki "ulan o kadar takım arasında GS geldi tüh be" diyordur

bu arada teşekkürler finibaaçii gene 0 katkı verdin hatta adamlar üzerimize çıktı bu eşleşme sayesinde....

Kaynak linki : tıklayınız

lol.png

Vayyy ballı torrent... kazanırsa kahraman olacak, kaybederse mağdur :D

5 Mart Konya D
10 Mart Barca D
14 Mart Bjk İ
17 Mart Barca İ

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır
Ömer Taylan Berkan & Depay Abumeyang F.Torres Traore

yanlız her şey bir kenara - bizim için MUCİZE sayılacak senaryo.

Takım toplarlanır (lol) - seri galibiyetler gelir . Lig BİR ŞEKİLDE 3. 4. (max 4 bence artık ufak ufak) biter - barçayı falan direnerek elenirsin ya da ufak mucize elersin vs. seneyede gider konfederans kupasını alırsın.

Konfederans kupasından toplanan ülke puanları göz ardı edilemez. ki kuralarına baktım Roma hariç bizim kalibre takım yok.

Türk takımları %100000 gözünü dikmesi lazım o kupaya. ilk alanda biz olmamız lazım.

avrupa kupasının iyisi kötüsü olmaz asla. var içimde bir umut.

melo sneijder drogbali kadroyla basardik bunlara

su anda ise fark yememek icin cikar bizim hoca

Turu geçmemizin tek ihtimali tüm barca takımının covid olup paf takımıyla çıkması o halde bile kesin eleriz diyemeyiz şu halimizle. fatih hocam olsa onun gazıyla takım belki direnirdi biraz zorlardı ama torrentle tur şansımız 0 umarım yanılırım bir mucize olur

Geri
Üst Alt