Rakibimiz Barcelona Oldu!

Arkadaş yıllarca Messi gelsin dedik çıkmadı Barça,gittiği ilk sezonda çıkmış kurada hem de seri başı olduğumuz hâlde (Barselona'nin seri başı olmadığı kura sistemi mi olur diye düşündüm bir an).Olsun yine de sevindim ben.Hikayesi ve motivasyonu olan maçlar oynayacağız(Torrent -Barca ilişkisi nedeniyle).Zaten Braga harici eleyecegimiz rakip yoktu bana göre Betis dâhil.Torrent'ten bir Lucescu çıkarsa ancak şansımız olur.Basarilar, heyecan duydum kuradan.

Zaten hucum yapmiyoruz

Pena
Omar Nelsson Marcao PvA
------- Pulgar Berkan ------
Boey ------ Cica ------ Omer
--------------- Kerem ----------

şampiyon olmuşuz bidaha olabiliriz .. bu sene hedefimiz avrupa, korksun milan madrid ve .. barcelona

Ulan bu kadar takım arasından Barca'yı mı buldunuz be.
Savaşarak ölün bari de şanımız yürüsün.

e.a. artik ha sokacam elinize ne bu kardesim yav bilerek mi çekiyonuz lan her sene her sene ayni bok

2001-2002 sezonunda psv lazio ile oynamıştık sonraki turda barcelona ile karşılaştık bu sene de bu takımlarla oynadık barcelona ile eşleştik o zaman ofsayttan golle bizi elemislerdi inşallah adalet yerini bulacak

Ne yalan söyleyeyim Porto, Sevilla gibi takımlardan daha çok korkuyordum. Tabii Barcelona ismi bile çok korkutucu ona da katılıyorum

Yalnız kadromuzdaki genç oyuncular bu sene hem Vélodrome, hem Roma Olimpiyat Stadı hem de Nou Camp deplasmanı tecrübesi yaşamış olacaklar. 10 sene filan Süper Ligde mücadele etseler böyle bir tecrübe yaşayamazlardı

Geri
Üst Alt