Rakibimiz Barcelona Oldu!

Ligdeki durumumuz göz önüne alındığında küçümseyebilirler iyi konsantre olmamız lazim

Barcelona tabi ki dünyanın en büyük takımlarından bir tanesi ama yenilmeyecek takımda değil mesela bu senin en formda zamanlarındalar ama çok pozisyon da veriyorlar takım oyununu kusursuz oynamamız lazım

Önemli olan rize maci, orada iyi bi oyun ile galibiyet gelirse takim rahatlar ve barselona macina vitrin yapmak icin cikar.

Boşa masraf çıktı başıma
Git gel bilet saat te iyi değilse gece orada kal 🥴

Mac saatleri belli olmus .detayli bakmadim ama şansımız var.tabi sadece astrolojiyle olacak is degil.ilk 11leri de görmeliyim.ilk mac bi şoka ugrama durumu,beklenmeyen biseyler var,bunu biz mi yapacagiz merak ediyorum.arastiriyorum anlamini.barcelonadan fark yemek şok olmaz,yenilgi de beklenmeyen bi durum degil zaten.tuhaf gerçekten bu neyin nesidir...ikinci macta ise ikinci yari bilhassa guzel görünüyor.keske tutsa söylediklerim 😐

Ilk macta sadece gol degil,goller atma imkanimiz var👨‍💻galiba

Çok iyi oldu çok da güzel oldu. Mevcut form durumumuz düşünülünce kim gelse favori rakip olacaktı. Şimdi hem vitrin şansı oldu hem de efsane bir eşleşme izleriz her türlü. Kulübümüzün Barça bağlantıları da işi enteresan yapacaktır. Pena ve Torrent kaybettiğiniz Barçalılara bir dönüp de bakın istedim der gibi oynar umarım... Chelsea eşleşmesindeki Drogba performansını bu takım kaldırmaz.

Geri
Üst Alt