Rakibimiz Schalke

hepsi mi biter ya, hadi Galatasaray biletlerini bizimkiler almistir da diyer maclar da mi bitmis? gidecegimden degil

aldim ben ama bestätigungsemail gelmedi halen anasini satim. Insallah yanlis yazmamislardir. Isim adres, nr hepsi yazildi. Ama maili yanlis yazmislardir laleler
aynen bende aldim güya ama bu yaziyor

Bitte beachte, dass die vorliegende Eingangsbestätigung noch keinen gültigen Kaufvertrag darstellt. Die endgültige Annahme deiner Bestellung erfolgt durch eine gesonderte E-Mail nach dem Versand der Ware. Diese E-Mail enthält dann deine Rechnung sowie die entsprechenden Lieferinformationen.

simdi sevinemiyorum daha ya bi aksilik olmasa bari

Bitte beachte, dass die vorliegende Eingangsbestätigung noch keinen gültigen Kaufvertrag darstellt. Die endgültige Annahme deiner Bestellung erfolgt durch eine gesonderte E-Mail nach dem Versand der Ware. Diese E-Mail enthält dann deine Rechnung sowie die entsprechenden Lieferinformationen.

Bende o bile gelmedi. Gitti biletlerim. Sen bugün mü aldin

Sakın bizi uyandırmayın hep kendinize hep kendinize.
Bir allahın kulu buraya sizde arayın ben Hotline'dan aldım yazmazmı?!

Alamadık bir bilet bu ne çile arkadaş.
Türkiyede passolig burada sıra.

Gscimbom Mobile

Sakın bizi uyandırmayın hep kendinize hep kendinize.
Bir allahın kulu buraya sizde arayın ben Hotline'dan aldım yazmazmı?!

Alamadık bir bilet bu ne çile arkadaş.
Türkiyede passolig burada sıra.

Gscimbom Mobile
Hotline değil internet sitesinden sırayla girdim
Bu günlerdir biliniyor yav sabah kalkıp sıraya girmen gerekti.

Hem göz yapma daha onaylanmadi :(

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben gidiyorum insallah beyler?
Biletleride bi tanidik var direk istanbuldan aldircak.
Bu arada Münihten gidecegim maca

Geri
Üst Alt