Murat Keskin
Kırmızı Üye
- 17 Temmuz 2011
- 2.005
- 332
- 1.343
Biletler bitmis. Alamadim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
cok yüklendiler. Hotline'daki kadin bitti diyorQueue angehalten diyor. Bittimi biletler acaba.
cok yüklendiler. Hotline'daki kadin bitti diyor
aldim ben ama bestätigungsemail gelmedi halen anasini satim. Insallah yanlis yazmamislardir. Isim adres, nr hepsi yazildi. Ama maili yanlis yazmislardir lalelerAynen bende aradim. Bitmis.
aldim ben ama bestätigungsemail gelmedi halen anasini satim. Insallah yanlis yazmamislardir. Isim adres, nr hepsi yazildi. Ama maili yanlis yazmislardir laleler
8:59 telefonla ile aradim auödhfasuödhasldasldaskjda. Sansim tutar böyle seylerde, ama sonuc yok yine Modeste 2.0Nerden buldun?
aynen bende aldim güya ama bu yaziyoraldim ben ama bestätigungsemail gelmedi halen anasini satim. Insallah yanlis yazmamislardir. Isim adres, nr hepsi yazildi. Ama maili yanlis yazmislardir laleler
aynen bende aldim güya ama bu yaziyor
Bitte beachte, dass die vorliegende Eingangsbestätigung noch keinen gültigen Kaufvertrag darstellt. Die endgültige Annahme deiner Bestellung erfolgt durch eine gesonderte E-Mail nach dem Versand der Ware. Diese E-Mail enthält dann deine Rechnung sowie die entsprechenden Lieferinformationen.
simdi sevinemiyorum daha ya bi aksilik olmasa bari
evt internet sitesindenBende o bile gelmedi. Gitti biletlerim. Sen bugün mü aldin
evt internet sitesinden
Hesabını kontrol et yinede belki parayı çekerler ozaman o numarayla bulurlar biletleriniBen telefonla yaptim. Ulan o email i nasil yeniden söyle demedim, aklimi gibeyim
Hesabını kontrol et yinede belki parayı çekerler ozaman o numarayla bulurlar biletlerini
Sent from my ANE-LX1 using GSCimbom Forum mobile app
Sakın bizi uyandırmayın hep kendinize hep kendinize.aynen bende aldim güya ama bu yaziyor
Bitte beachte, dass die vorliegende Eingangsbestätigung noch keinen gültigen Kaufvertrag darstellt. Die endgültige Annahme deiner Bestellung erfolgt durch eine gesonderte E-Mail nach dem Versand der Ware. Diese E-Mail enthält dann deine Rechnung sowie die entsprechenden Lieferinformationen.
simdi sevinemiyorum daha ya bi aksilik olmasa bari
Hotline değil internet sitesinden sırayla girdimSakın bizi uyandırmayın hep kendinize hep kendinize.
Bir allahın kulu buraya sizde arayın ben Hotline'dan aldım yazmazmı?!
Alamadık bir bilet bu ne çile arkadaş.
Türkiyede passolig burada sıra.
Gscimbom Mobile
Bende girdim 8.15 te.Hotline değil internet sitesinden sırayla girdim
Bu günlerdir biliniyor yav sabah kalkıp sıraya girmen gerekti.
Hem göz yapma daha onaylanmadi
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tam 9 a 5 kala falan 2 bilgisayar ile girdimBende girdim 8.15 te.
925 kişi kala durdu.
Sen kaçta girdin?
Gscimbom Mobile