Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende blok 9 dayım reis çok yüksek değildir inşallahBiletleri aldık blok 9da oturuyoruz. 20dk önce girdim siteye 900sıradaydım yan yana bilet bulmak çok zordu
Maça bilet ayarlayan kişiye helalinden bi 50€ atarım.
sent via GSC
Sıra no falan kaç başkan? Herhalde o kadar yüksek değil, ama sonra bir bakarımBende blok 9 dayım reis çok yüksek değildir inşallah
ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sıra 8 di sanırım bakmam lazım. Sende kaçSıra no falan kaç başkan? Herhalde o kadar yüksek değil, ama sonra bir bakarım![]()
Benim blok S4Aldim biletlerimi. Isim yanlis yazmislar mallar
Block s1 (GS ve schalke taraftarlari beraber). Gazamiz mübarek olsun. Suanda gittigim her Macta kazandik (Sadece gecen sezon 0:0 fb maci var berabere. Orda da O 10 no hainlik yapti, tam sinir hastasi etti beni)
Bende blok 9 dayım reis çok yüksek değildir inşallah
Forum bulusmasi yapariz, bir kac kisimiz gidiyorBenim blok S4
sent via GSC
Hayır sanmam.Biletlerin üstünde isim soyisim yaziyormu?
posta ile sana yollayacaklar. isim yazmiyor.Biletlerin üstünde isim soyisim yaziyormu?
Bende de sıra 8 38 37 nolu koltuk sendeSıra 8 di sanırım bakmam lazım. Sende kaç
posta ile sana yollayacaklar. isim yazmiyor.
O degilde benim üye arkadas Nerede oturursan otur her seyi cok iyi görürsün diyip duruyor. Hadi bakalim. O 3d modelle göre benim yer baya güzel gibi
13 14 numara. Görürsek selamlasalim. İnşallah başka Türkler de vardır da tezahürat yaparızBende de sıra 8 38 37 nolu koltuk sende
Bendeki şansa tüküreyim.Tam 9 a 5 kala falan 2 bilgisayar ile girdim
Birinin önünde 600 birinin 5000 vardi
250 euro gözden cikariyorsan bulurumBendeki şansa tüküreyim.
Bana birisi bilet bulamazmı.
Bir bilet çok değil.
Neredesin Berat Yesir bir bilet bul bana
Gscimbom Mobile