Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerlikral - 01.03.2020 19:53

sivas 1
bjk 3
başak 1
trabzon 1
alanya 3 ( o da zorla yazdım )

maks. bu kadar alırlar.
bu mal bize hep puan kaybeder diye yazdıkça biz koya koya gidiyoruz.Yaz oğlum febelikıral sen yazdıkça koyuyoruz biz hem rakibimize hem siz şikecilere hemde içlerinden özellikle sana

Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Ersun Yanal hocamızdan gelen talep üzerine, kendisi ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrılmasına karar vermiştir.

Hocamız Ersun Yanal, Yönetim Kurulumuz ile yapılan istişare doğrultusunda Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak yarı final deplasman maçında takımımızın başında yer alacaktır.

teseli hamsilerin taraftar sitesi en az angut forum kadar komik.Herifler resmen geçen hafta febeyi desteklemişler resmen :ROFLMAO: ee boşuna dememişler gül dikeni silkelenen silkeleyeni sever diye
Adamların hayal gücü çok güzel. Büyük konuşmaya devam ederler umarım :D

hamsi forumundan

Ertan OKUMUŞ
Ertan OKUMUŞ isimli Üye şuanda  online konumundadır

Neremle güleceğimi şaşırdım. Her hatlarında bizden iyilermiş. Ulan Muslera ve Falcao tek başına sizin takımdan değerli :D
harbi bu lazlar gerizekalılıkta febeye yarışır birinciliği ise fotofinish belirler

Muslera > Uğurcan
Mariano > Pereira
Saracchi > Novak
Donk > Da Costa
Marcao > Hüseyin
Seri > Mikel
Lemina > Sosa
Ömer > Ndiaye
Feghouli > Ekuban
Onyekuru = Nwakaeme
Falcao = Sörloth (Normalde Falcao daha kaliteli ve daha tecrübeli ama şu anki durumuyla)

Bunlar hangi kafayla her hattımız daha iyi diyebiliyor :D ?

Rengim Ömer ndiaye kıyasın tam olmamış ayrıca feg ekuban şu an ki form ile eşit veya ekuban büyük diyebilirsin ayrıca uğurcan da hiç yabana atılacak kaleci değil şımarmadan efendi efendi oynuyor bunun dışında hem fikiriz hemen hemen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt