Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka?sen mısın bu konusan ustad
ifsa olmusum fln yazıyordaNe alaka?
Onu yazan kişi ben değilim karıştırma beni böyle olaylaraifsa olmusum fln yazıyorda
Fati abi corona oldunuz mu nasılsınız2026mi? o zamana kadar basari hic gelmezse fener diye kulüp mü kalir ortada? Herhalde araplara satacaklar bilmem kime o tarihlerde tuttarsa dedigi diyelim
saatler olsunEvet iyi duydunuz Murata göre 2026a kadar havada bulut
Feneri unut
Fati abi corona oldunuz mu nasılsınız
Efsun bunları görünce gaza gelip biz şampiyon olacağız diğerleri sıralamayı belirlesin dedi kendi gaz oldu uçtu
En sağdaki civcivi alıp evde beslemek isterdim
Üzerine o les formayi geçiren herkes lesoglu lestir benim gözümde.
güzel kafa... appiah atsaydi karsi karsiya o zaman ne kadar mal bunlar ya.. gerçekten su fenerin bizim ezeli rakibimiz olması hem eğlenceli hemde biktiriyor yavfanatik kanarya 02.03.2020 16:03 Pazartesi
Şu anda yapılması gereken medyasıyla‚ saha içiyle‚ saha dışıyla‚ masa başıyla seferber olup igs dışındaki alternatiflerden birini şampiyon yaptırmaktır. Mesela fb taraftarı organize olup igsnin deplasman maçlarını igs için cehenneme çevirmelidir. Eğer varsa hala gücümüz basında ft ve köpeklerinin yedikleri naneler kamuoyuna yansıtılıp ortalık inletilmelidir. Bu sene şampiyon olamamalı bu k..pekler. Trabzon olmalı ama bu a...çaklar olamamalı. Onlar nasıl seferber olup Denizli´de taş koydularsa biz de koymalıyız!!!!