Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

böyle bır sey varmıs ya sımdı gördüm :D kafayı yemısler
Hem de nasıl yemişler.Öyle böyle değil :D

Ben açıkçası yönetimin yapmaya çalıştığı hiçbir şeyi anlamıyorum. Bence aralarında futboldan anlayan 1 kişi bile yok.

Vedat´ı 25´e mi sattın (bu arada veren var sat gitsin)‚ yanına da Kruse‚ Zajc falan bir şeyler sat‚ al eline 30 milyonu. Düşmüş piyasada 6´şar milyondan 5 tane adam al. Bu arada imkan varsa Altay´ı da sat‚ koy kaleye Berke´yi. Bu sene o 6 milyon sana Mohamad Kudus´ü de getirebilir‚ Visca´yı da‚ Evander´i de‚ Palomino´yu da. Şöyle 5-6 kaliteli adam doldur takıma. Kalanı da bjk modeli Talisca-Aboubakar potansiyelinde oyuncu kirala. İmkansız değil. Eskiden gerekirse yöneticiler futbolcuların kapısında yatar gerekirse ikna ederdi. Biz fiyat soruyoruz‚ menajerine gelmek ister mi diyoruz‚ istemezse hmm diyoruz dönüyoruz.

Allah aşkına tamam o dönemler geçti ama bi Alex‚ bi Anelka‚ bi Carlos kolay mı ikna oldu? Bizim paşazade bence makamında oturup menajerleri kabul ediyor‚ birkaç nutuk çekiyor onlara. Gidip ikna için çalışan‚ uğraşan falan yok.
bos.gif

20200520_025128.jpg

62s1Xe.jpg

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Son düzenleme:
bu cahiller yenildikçe saçmalamaya devam ediyorlar bir ara store camlarına astıkları iftiraları falan düzenleyip paylaşıyor cahil taraftarları da :D

dumouli diye bir fransız komutanı(öyle biri ya yok ya da rütbesi albay tam aramadım ama aradığım bir kaç kaynak bu iki bilgiyi verdi sadece ) fransız işgal kuvvetleri komutanı diye paylaşıp Galatasaray'a teşekkür ediyor diye foto asmışlardı her yere ama altındaki tarih 1915 di (istanbul 1918 de işgal edilmeye başlanmıştı) bu paylaşımlar 2005-2006 da cahil taraftarlarının kendini eyleme çabası olarak paylaşılıyordu şimdi bir yerde gördüm düzenlemişler

aynı sözler (virgülü bile aynı lkasdlka) 1918 de farklı ve bu sefer gerçekte olan bir komutan söylemiş(google da aratmak akıllarına gelmiş) ve bunu paylaşıyorlar insan bir bakar dimi google da böyle bir şey doğru mu diye ?

bunlar yenildikçe bel altı vurup iftira atma seviyelerini arşa çıkartıyorlar yukarıda bir insan artığı da mustafa başkanın ölmesi için temennide bulunuyor ayıp bu kadarı eğer burayı okuyorsanız umarım kötü temennilerinizi yaşamadan ölmezsiniz...

2019 da 568 milyon euro olan borçları bir anda 2 milyar liraya inmiş ya ne güzel kandırıyorlar 300 milyon euro kar açıklamaları lazım bunun olması için aziz yıldırım taktiği yapıyorlar sadece derneğin borcu açıklanıyor :)

__________Altay Bayindir_________
Gökhan G.__Serdar A._Luis P__Caner
________Ozan T.__L. Gustavo_____
X.Shaqiri___M. Kruse___M.Arnautovic
___________V. Muriqi____________

Yedek:
Asmir Begovic
Ravil Tagir
Nabil Dirar
Hasan Ali Kaldirim
Ismail Yüksek
Irfan Can Kahveci
Deniz Türüc
Garry Rodriguez
Ömer Faruk Beyaz
Nikola Kalinic

Alternatif / Kupa:
Sadik Ciftpinar
Murat Saglam
Tolgay Arslan
Allahyar Sayyadmanesh
Abdulcebrail Akbulut
Oguz Kagan Güctekin
Batuhan Yilmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt