Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lig şampiyonu olduktan sonra Emniyet Müdürü'nün şampiyonluk fotoğrafında olduğu bir kulüpten bahsediyoruz. İstedikleri gibi at koşturuyorlar. Geçen sene şampiyonlukta TFF yetkilisi çılgın gibi sevinmişti mesela. Dua ile himmet ile ayağa kaldıran teröristi saymıyorum. Zerre hesap soran yok. Öyle bir algı var ki bu ülkede FB ne yapsa suçtur mesela. GS istediğini yapabilir. Bakın size şunu söyleyeyim biz kumpasa uğradığımız yıl CL'ye yollanmadık ya. Şu an GS olsa (olmaz zaten o terör örgütünün takımı da misal) o seneki parayı çatır çatır çatır almıştı. Terör üyesi polislerin tapeleri ile CL'ye gönderilmedik ve bunun adı bile geçmiyor. Maddi tazminat davası bile açamıyoruz. Kurşun atan bulunmuyor. Ne boktan iş ben anlamıyorum artık. Hep dedim ya bu düzene çomağı sok. Ya da ne halleri varsa görsünler de kabuğuna çekil. Ama orta oyuncusu olma. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en nüfuzlu ailesinin 3. kuşağındasın. En zengin ailesisin. Elin Adanalı kabadayısına mağlup oluyorsun bu benim aklımı almıyor işte. Ne kadar gücün varsa kullanacaksın. Yok kullanamam diyorsan bırakabilirsin. Ben Ali Koç'u parası için istemedim. O da bir etkendi tabii ama asıl bu düzeni yıkacağını, hakkımızı bir yerlerde arayabileceğini düşündüğü için istedim. Yapmadı, yapamadı. Bu sene elinde fırsat vardı. Yapmamayı tercih etti. Artık arkasında inananlar milyonlar olmayacak. Sıranın kendisine geldiğinin umarım farkındandır.

5 Yıldız filan alacağız gibi hayaller ile çok gezeriz daha biz. Biz sayılmayan şampiyonluklar diye uğraşırken adamlar atıp alıp, Üsküdar'ı geçip direkt 5'i takarsa kimse şaşırmasın.

guzel aglamis 😭😭😭😭😭😭

axe1907_Fb - 03.06.2020 19:27

gs bu ulkenin malesef lobi olarak en guclu takımı ‚ ts yi nasil devre dısı bıraktırdılar gordunuz

ElEmperador - 03.06.2020 21:37

Dışarıda uefada caferinler‚ infantinolar‚ kurullar hep gselilerin iş ve gönül arkadaşları.
İşi bitirdiler.
Burada zaten herkes emirlerinde.
Bizim yönetim de Avrupa dinamiklerinden bihaber‚ anglosakson hayranlığıyla birşey yapmak istiyor.
Uefada ingilizcenin ve İngilterenin esamisi okunmaz.

SerdarG - 03.06.2020 22:27

Herkese gelir de‚ ğassaya gelmez bunlar.

Ne menem bir 3-kaat örüntüsü‚ örgüsü‚ örümcek ağı‚ ahtapot kollarıdır!!! Bu konuda diğer kulüplere de seminer versinler‚ nasıl şike yapılır‚ nasıl rakip futbolcu ayartılır‚ federasyon ve hakem kurulları nasıl ele geçirilir‚ nasıl başkalarının başına çorap örülür‚ nasıl hükümetle geçinip borçlar sildirilir hatta hükümete stat yaptırılır‚ bu konularda tüm dünyaya örnek olabileceklerini göstersinler.

"Aylavyu hoxzaaaammmm"!!!!

"Lukettabela"!!!

"Corona oldum lig ertelensin‚ koronam geçti lig oynansın."

Semih - 04.06.2020 00:05

uefa-gese operasyonu.

hamsiler yeni uyanıyorlar.

-

HuseyinAkçay - 04.06.2020 01:05

Bizim şampiyon olacağımız sezon bizi de men eder bunlar.

wandy - 03.06.2020 19:05

Bu iğne gs gidecek CL´ye çıldırıcam ya valla bunlar Clye gitsin diye gelişiyor her sezon yeter ya

-

naklowfb - 03.06.2020 19:07

Ulan yine 6s ye yariyor. Nasil bir bal var bu adamlarda anlamiyorum.

Harry65 - 03.06.2020 19:32

bu ebesini s*ktigimin fetosu ne merakliymis futbola. Hay senin burnuna s*kayim. Resmen GS´in yolunu acamak icin Trabzon´u da men ettirdi. Dinozorlar s*ksin seni.

-

axe1907_Fb - 03.06.2020 19:46

EZmaRyRXQAABbsU

bunlarla bas edilmez

1907devgok - 03.06.2020 19:48

Teseyi 6s şikayet etti muhabetleri dönüyor. Lobiciler gene galip adamlar. Lobide üçkağıtta nirvana resmen yok böyle lobi Barça Real bok yesin kim var bunların arkasında böyle...

-

daragacinda - 04.06.2020 02:29

Lobi Trabzonunda ipini çekti

axe1907_Fb - 04.06.2020 02:47

6s lobisi ve beratsporu anlasmaya mecbur birakti
6s cl ye direkt gitmei karsiliginda
ts nin sampiyon olmasina okey verdi‚ disaridan da‚ bu isi baglantari ile bu sekilde cozdu.

Ali kocun bas edemedigi beratin takimini
6s dedigimiz takimin derinleri oldurmeyip sitmaya razi etti. 2 dakkada bitirdi islerini‚
Sen sampiyon ol ama‚ cl bnm dedi‚ lazyoda sampiyon olmak isstiyosa bunu seve seve kabul edecek.
Aksi takdirde elindekinden de olacak.

Bu adamlarin lobisi
Terim tamamen emekli up selahattin beyazit ve inan kirac olmeden de bitmeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt