- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
Mehmet_Ozen - 08.06.2020 12:45 |
|
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet_Ozen - 08.06.2020 12:45 |
|
Mehmet_Ozen - 08.06.2020 12:45Bugüne kadar okudunuz herseyi unutun. Bu ayri kafa. Herif ABD ye bagladi
![]()
Şu satranç oyunundan nefret etsem de hayat görüşüme çok şey katmıştır. Satranç maçına bakın şimdi.
Oyun bir yere sıkışmışsa ve işler aleyhine gidiyorsa‚ başka bir yerden hamle yapacaksın ki oyunu kurtarabilesin. Şimdi adamın biri durduk yere birşeyler yumurtluyorsa‚ geri plandaki işe bakacaksın. Bu nihat‚ bu açıklama yapmadan önceki gündem neydi?
Trabzon´un avrupa kupalarından men edilmesi‚ bunların başkanının bir takım kaptanı ile ilgili yaptığı açıklamalar‚ Bu men edilmede federasyonun rolü‚ Fenerbahçe-ts maçının ts-gs maçının öncesine alınması ve hatta Mesut Bakkal´ın itirafları.
Bakın birileri köşeye sıkışmıştı ve şimdi tek hamle ile üstteki paragrafın hepsi geri planda kaldı.
Bu oyunu çoğu yerde görebilirsiniz. Misal ekonomi kötüye gittiğinde servis edilen İsmet İnonü´nün ABD bayraklı fotoğrafının servis edilmesi gibi.
Bakın nihat özdemir şu an sessiz kalıyor. Çünkü oyunun kuralı‚ zorda kalmadıkça aynı taşı üst üste 2 kez oynama (Ayrıca ilk hamleyi genelde piyonlar yapar). Şimdi de hakan şükürün Fenerbahçe´yi feto ile suçlaması hamlesi geldi. Yeterli gündem oluşturana kadar da birileri buradan gidecek
Önce sonrasindaymis. Öne alinmis corona olayindan sonraKomplo teorileri anladım ama şu maç olayını anlamadım.
Fb-ts maçı bizim maçtan önce değil miydi zaten?
Gscimbom mobil
Mehmet_Ozen - 08.06.2020 12:45
Bugüne kadar okudunuz herseyi unutun. Bu ayri kafa. Herif ABD ye bagladi
![]()
Şu satranç oyunundan nefret etsem de hayat görüşüme çok şey katmıştır. Satranç maçına bakın şimdi.
Oyun bir yere sıkışmışsa ve işler aleyhine gidiyorsa‚ başka bir yerden hamle yapacaksın ki oyunu kurtarabilesin. Şimdi adamın biri durduk yere birşeyler yumurtluyorsa‚ geri plandaki işe bakacaksın. Bu nihat‚ bu açıklama yapmadan önceki gündem neydi?
Trabzon´un avrupa kupalarından men edilmesi‚ bunların başkanının bir takım kaptanı ile ilgili yaptığı açıklamalar‚ Bu men edilmede federasyonun rolü‚ Fenerbahçe-ts maçının ts-gs maçının öncesine alınması ve hatta Mesut Bakkal´ın itirafları.
Bakın birileri köşeye sıkışmıştı ve şimdi tek hamle ile üstteki paragrafın hepsi geri planda kaldı.
Bu oyunu çoğu yerde görebilirsiniz. Misal ekonomi kötüye gittiğinde servis edilen İsmet İnonü´nün ABD bayraklı fotoğrafının servis edilmesi gibi.
Bakın nihat özdemir şu an sessiz kalıyor. Çünkü oyunun kuralı‚ zorda kalmadıkça aynı taşı üst üste 2 kez oynama (Ayrıca ilk hamleyi genelde piyonlar yapar). Şimdi de hakan şükürün Fenerbahçe´yi feto ile suçlaması hamlesi geldi. Yeterli gündem oluşturana kadar da birileri buradan gidecek
Sanki sırf o maç öne alınmış gibi yazmış.Önce sonrasindaymis. Öne alinmis corona olayindan sonra
Aziz Başgan: Şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım.
Eski başganlarına şerefsiz mi diyor şimdi bunlar?

Müthiş yav.
Ekli dosyayı görüntüle 82890 Ortega1987 - 09.06.2020 08:28
Emre´ye bir Mazlum lazımdı. Bulmuşlar.
yürü git lan james malıJames Rodriguez - 09.06.2020 15:22
Ali Koç un her söylediği söz yalan dolan tırıvırı.
Liyakata göre adam seçeceğiz diyordu. 6 yıldır evde oturan adamı aldı getirdi.
Birde şey diyenler var yahu adam 8 maçlığına geldi sonra altyapıya geçecek.
Bu şekilde bu olayın bile üzerini örtme çabaları neden yapıyorsunuz ?
Altyapımıza hangi kıstaslara göre getiriliyor bu adam ?
6 yıldır evde otururken FM de mi oyuncu yetiştirmiş bu abimiz ?
Ali Koç a Fenerbahçe başkanlığı bir beden büyük geldii malesef.
Seçim çalışmaları esnasında söylediği sözlerin yüzde 95 ini 2 senede çöpe attı.
Bence ne o kendini daha fazla üzsün ne de biz üzülelim. Yapacağı en güzel iş kongre kararı almak olur artık.
Beni de bilen bilir forumda ne kadar desteklediğimi de bilir Ali Koç u. Ama olmuyor yapamadı malesef.
Liderlik vasfı yok karar alma becerisi yok kriz yönetimi yok yaptırım gücü yok . Yokta yok .
SDJKHFLQWKEDHLASDHASLKH hiç gülesim yoktualex de souza samba - 09.06.2020 15:40
Bomboş bir yönetim başkanından futbolcusuna kadar fiyasko.
Adam eleştirdiği her şeyin 10 mislini yapıyor r de üstüne ağır beceriksizlik var.
Yazık ya böyle bir hayal kırıklığı yazık yani.
Burada da savunmaya çalışan arkadaşlar görüyorum yapmayın etmeyin.
Fenerbahçe markasını parçapinçik ettiler.
Soruyorum Ali Koç Otosanın servisinin başına Kartal Oto sanayiden usta getirir misin?
Hadi lan ordan siz ne anlarsınız ali başkanım müthiş işler yapıyoralex de souza samba - 09.06.2020 15:40
Bomboş bir yönetim başkanından futbolcusuna kadar fiyasko.
Adam eleştirdiği her şeyin 10 mislini yapıyor r de üstüne ağır beceriksizlik var.
Yazık ya böyle bir hayal kırıklığı yazık yani.
Burada da savunmaya çalışan arkadaşlar görüyorum yapmayın etmeyin.
Fenerbahçe markasını parçapinçik ettiler.
Soruyorum Ali Koç Otosanın servisinin başına Kartal Oto sanayiden usta getirir misin?