Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel anlamda fenerin kadrosunu iyi bulanlar felan var ama benim düşüncem samatta gustavo ozan caner altay pelkas hariç aha bu ilk 11 oynar diyeceğim bir futbolcu yok cisse desen vagner love olacak gibi ademiye pek şans vermiyor zaten kanatlar desen kronik per ile Kasımpaşa Antalya kanatları,orta sahada ikinci yarı Trabzon’da performansında net düşüş yaşayan pandeminin esnafa vurduğu gibi vuran sosa iki büyük takım arasında kendini pazarlayıp 2 sene önce alt liglerde oynayan biraz gol asist yapıp yabancı sınırı dedikodularıyla kendini fenere atan mhy vasat sağ bekler stoperlere harf dahi harcamıyorum ki yukarda yazdığım isimlerden de pek istikrar alındığını düşünmüyorum pelkas bence yetenekli ama sisteme uymuyor gerçi çok bir sistem de yok,Ozana gustavoya delikanlı şerefli bir hakem olsa ilk sarısını erken verir sert oynama imkanları kalmaz Altay’ın üstünde büyük yük var Caner’in Beşiktaş’ta savunma olarak sırf koşu atmadığı için 6-7 gol yedirdiğini hatırlıyorum orta orta nereye kadar bence oyuncu grubu o kadar iyi değil

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcel Tisserand

eduardoadana01 - 13.12.2020 01:45

Herifin surati ben aptalim diyor. Seni futbolcu yapanin ....

mckgn16 - 13.12.2020 09:11

Halı sahaya cagirmam o kadar kötü

mazot - 13.12.2020 01:15

Su kitlikta bu adama 4 milyon Euro bonservis verdik‚ yazik.

Serdar Aziz

Michaell_ - 08.12.2020 11:29

Hakemler bu adamla çok uğraşıyorlar ya. Bilenmişler resmen. Hangi hakem gelse buna penaltı çalmak için kırmızı vermek için element uyduruyor. Hangi maçta hatırlamıyorum da aynı böyle oldu hakem saçma sapan pozisyonda temas bile yokken penaltı verdi serdara.

Fatih terimin parmağı yoksa bu işte hiçbirşey bilmiyorum.

DiaNg357 - 12.12.2020 23:20

En iyi stoperimiz konumunda şu an. Gerisini düşün işte.

Jose Ernesto Sosa

Baytur - 13.12.2020 11:58

40 yaşındaki adamı transfer edince kendinden geçen sizler utanın önce. Herkes seviniyordu bu adam alındığında. Yazık.

andreas_wagenhaus - 13.12.2020 07:01

Bu da tam bir rezil. 7 orta denedi 6 sını rakibe çarptırdı. Tam bir utanmaz.

hemen bi alman hoca

stockton - 12.12.2020 19:50​
bos.gif

Mesajı Gönderen: feanor3:cLink:5425489
Yerli hoca defteri avrupada birşeyler yapıp kendini kanıtlayan biri çıkana kadar kapatılsın. Kapanıp kontra yapmaktan başka bildikleri yok.

Katılıyorum‚ yerli hoca defteri kapatılsın!

Futbolda zeka önemli. Özellikle teknik direktörde daha da önemli.

Türk futbolcusu da‚ futbolcudan devşirme hocası da futbolu akılla değil‚ fizik ve yetenekle oynadı/oynattı hep.

Bu durum değişene kadar Türk hoca ile başarı gelmez. Bu da her şey doğru yapılmaya başlansa bile en az 10-15 sene alacak bir süreç!

Yerli hocaya HAYIR!

@Emre Bari

adam haklı reis

ben fener için de demiştim ama emre çetesinin kurbanı oldular

yabancı hoca = mutluluk

bu arada tam şey yazıyordum senin mentionı gördüm onu da ekleyeyim de boşuna flood yapmayalım

luyindamanın milli takımdan kaptanı tissserandhaghsgksgsşkgsifp hahahaha

Fbliler psikolojik olarak bitmisler . Gürcana bak halen güzelleme derdinde xd. Reha fena etmis kendisini

Biz Paşa'ya kaybederken maç sonu transfer açıklarken herkes mutluydu. 500 bin euro bütçeyle transfer dönemini kapattık siz 18 adam aldınız. 6 hafta iyimiş, duran top dışında gol mü attınız at kafaları.

Her topu içeri alan Gençler kalecisi mi iyi top oynadığınızı sandırdı size

Denizli deplasmanında bile kaleciyle maç alan takımsınız bir basın gidin yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt