- 12 Temmuz 2009
- 60.894
- 24.269
- 3.138
Bunu bizim bekledigimiz penalti pozisyonu icin yazmislar rengim
Haa sorry renkdas alismisim bunlarin hep bize karsi olmalarina
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu bizim bekledigimiz penalti pozisyonu icin yazmislar rengim
kendini atsa saatçi acaba verirler miydi penaltıyıBunu bizim bekledigimiz penalti pozisyonu icin yazmislar rengim

ZooM505 reis Caner Demir'i karısı eyliyor antu'da![]()
Her hafta hakem kolluyor diyor bu andaval. Kendi maclariyla karistiriyor herhaldeBu arkadas febeli olamaz herhalde??
tolginho - 26.12.2020 20:41
![]()
Son 3 4 yıldır ilk defa gsnin kollanmadigi hatta net penaltisinin verilmedigi bir mac izliyorum.adamlar buna ragmen kirilmadi bi tane daha atti.
Bizim isimiz cok zor.Cunku cok kirilganiz
Torbacisi kim acaba
Katkisiz, temizinden buyuk bir

Bu Caner Demir yozgatliyi gecti malliktaZooM505 reis Caner Demir'i karısı eyliyor antu'da![]()
Torbacisi kim acaba
Bu kekonun ölüm sebebi Galatasaray olur. Galatasaray maç kazandıktan sonra geceleri salya sümük ağlamıyorsa ben bişey bilmiyorum.Bu Caner Demir yozgatliyi gecti mallikta
İnsan hayret ediyor :d
505 dediğim o önceki mesajımda. 2 haftadır savaş açtı tüm Antu'ya. Birisi daha var ZooM gibi, yok ediyorlar.ZooM505 reis Caner Demir'i karısı eyliyor antu'da![]()

Harbiden uzaya filan cikacaklarina bunlari incelesinler. Daha buyuk zevk alacaklardirMala bak ya. Olm lider olduk ne yazsinlar gerizekali??
Bilo1988 - 26.12.2020 20:59
![]()
Hemen lobiler işbaşında. Ts yi yenen 6s liderliğe yükseldi şeklinde haberler yapmacalar filan. Bu kadar kollanan bir takım yeryüzünde yoktur
Yas 12 filandir bununBu kekonun ölüm sebebi Galatasaray olur. Galatasaray maç kazandıktan sonra geceleri salya sümük ağlamıyorsa ben bişey bilmiyorum.