Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
Vrapcho - 03.02.2021 01:09

Bizim tek avantajimiz‚ bizim ne oynadigimizin belli olmamamsi‚ ona gore de gs ne onlem alacak ki! Bu macta beraberlik fena olmaz. Ortasahamiz yok!!

Bu hakemlerle 5.dk da kırmızıyı yerdi reis

Allahtan bugün maç light geçti. o kadar light geçmesine rağmen yinede hakem kart vermek için sürekli etrafı gözlüyordu. Bu sene bu olacak belli. TFF başkanı bildiğimiz FB sözcüsü. UÇK üyeleri Fenerbahçe avukatları, Tahkim vs saymıyorum bile. MHKninde bunlardan yanı kalır tarafı yok. . Dediğin doğru, Melo olsa atarlardı her maç, birşey yapmayan Marcaoyu atacaklardı nerdeyse. Ama hayvan gibi giren Deniz TÜrüçe ses etmediler.

Günün sonunda olay bunlara patlarsa ne gülerim ama. Kendilerinden haberi yok başlamışlar Galatasaray demeye. Her şeyi geçtim temiz futboldan bahsediyorlar da öyle bir ligde Rosier 3 maç üst üste oynayamaz. Quaresma'yı geçi herif.

ok.gif
sarılaci-1907 - 02.02.2021 19:06​
bos.gif

Bu Onyekuru denen vitaminsizi iyi kilitlemek lazım ama bizim savunma aklıma gelince dehşete kapılıyorum.

ok.gif
BaY-FB - 02.02.2021 20:11

bos.gif

Mesajı Gönderen: Jean BaptistLuly:cLink:1782270

Bizde bu kendi vasatlarımızı övüp göklere çıkarma rakipleri de ne olursa olsun yerme huyu oldukça düşmana gerek yok...

muslera süpermiş de..diye bir cümleye başlıyorsan bu muslerayı beğenmediğin burun kıvırdığın anlamına gelir bu cümle üstüne zaten sana futbol taktik teknik üzerine bir şey tartışmamak gerek ama yine de anlatayım...
yıllardır o muslere bu himmetçileri sırtlıyor... biz de bir musleramız olmadığı için kaç şampiyonluktan olduk
onyekuru..talisca bunlar bu lige fazla gelen kimyasını bozan adamlar getiren bir şekilde yararlanıyor adamın 6s ye üçüncü gelişi yine atıyor...
bir şekilde atıyor belki gol makinesi değil ama etki ediyor

sen burun kıvırmaya devam et...git futbolcu başlıklarında MHY öv‚ Samatta öv rahatlarsın

Sanami soracaz kimi övüp kimi yereceğimizi.Ligde yaptığı işleri avrupada niye yapamıyor.Ne o zoruna gitti galiba kedileri elestirdik diye.Ulan adama bak muslera sayesinde oluyorlarsa niye hakem federadyon feto diyoruz madem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt