Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar kendilerinden küçükleri köpek yerine bile koymazlar. Kameralar önünde ellerinden geldikçe rol yaparlar sadece. Bunlarin kendi ayri dunyalari var. Bu herife bu insanlarla muhattap olmak zorunda kalmak, bir şeyleri açıklama mecburiyetinde olmak, hesap vermek falan ne kadar koyuyordur kim bilir. Yasadıgi basarisizliklar, hayal kirikliklari falan cabasi. Geceleri uyuyabiliyorsa ne mutlu ona. :D

Bunlar kendilerinden küçükleri köpek yerine bile koymazlar. Kameralar önünde ellerinden geldikçe rol yaparlar sadece. Bunlarin kendi ayri dunyalari var. Bu herife bu insanlarla muhattap olmak zorunda kalmak, bir şeyleri açıklama mecburiyetinde olmak, hesap vermek falan ne kadar koyuyordur kim bilir. Yasadıgi basarisizliklar, hayal kirikliklari falan cabasi. Geceleri uyuyabiliyorsa ne mutlu ona. :D
Bence chelsea maçında kalmışlar :asd:

Zaman-zaman akl-ı selim kişiler de çıkıyor.

TekDerdimizFB - 07.02.2021 12:46
arkadaşlar golümüzün ofsayt olduğunu yazan bir sürü kişi olmuş‚ resmi hesap da kale arkasından görüntü koymuş. kale arkasından ofsayta mı bakılır allah aşkına? ofsayt kamerasından görülüyor zaten ofsayt olduğu‚ ozan kafayı vurunca da arka direkte serdar ofsaytta. topa hamle yaptığı için ozana çalınmasa bile serdara ofsayt çalınacaktı.

Babasının parası sayesinde hayatta her istediği olmuş tipler bunlar

Parayla satın alamayacakları şeyler olup da ulaşamayınca da böyle psikolojik bunalıma girer, öfkelenirler

Parayla ezemediği kişilerin yerine parasının gücüyle ezebileceği insanlara ilk fırsatta böyle dengesiz davranır, egosunu tatmin eder

Kaybetmeye ve mutsuz olmaya mahkumdurlar
bunları sabah akşam kuru kuru

Yav bu Antu'ya nasıl dayanabiliyorsunuz. Bir girdim bakayım diye, ikiye ayrılmışlar. Bir kısmı kahvehane, bir kısmı ilkokul. Kahvehanedekilerin postlarına baktım, aman tanrım dedim. Hakemi falan geçmiş adamlar artık, Çavuşevskulu Bükreş'e kadar gitti iş. Amerikan başkanı dahil herkes devreye girip Galatasaray'ı şampiyon yapmışlar hep. Pensilvanya'dan tut, siyasilere ohooo. Lan tarantino sizi bokunuzu yesin bokunuzu. Yok böyle senaryolar.

İlkokula girmiyorum bile. 6s, cincon, fatoş. Seviye 2A sınıfından berke.

Tam bir malum parti kıraathanesi içerisi. Kendi gerçekliklerini yaratmışlar. Konuşup duruyorlar kendi kendilerine. Aksi bir şey söyleyeni şutluyorlar. Manyaklar ameke.
uyandırmaya gerek yok boşver,aynen tüm dünya fbnin önünü kesiyor bizi şamp yapıyor bu mantıkla devam etsinler :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt