Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.245
- 3.944
- 2.248
Nasıl bir muhabbet bu?Valla bu ikilinin muhabbetini bir süredir takip ediyorum. En sonunda patlamış Lion
Ekli dosyayı görüntüle 115339
Ekli dosyayı görüntüle 115340
Evveliyatı var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bir muhabbet bu?Valla bu ikilinin muhabbetini bir süredir takip ediyorum. En sonunda patlamış Lion
Hakikatten öbür yavşak,Lion kelimesine takmış,adam aslan avcısıyım diyor ama nerde eziklerde bunu anlayacak kafa.Valla bu ikilinin muhabbetini bir süredir takip ediyorum. En sonunda patlamış Lion
Yangına körükle gidiyorsun renktaş.Nasıl bir muhabbet bu?
Evveliyatı var mı?
Arkadaslarinda varsa invite etmeliler. kayit olabilirsin ama birisi invite etmeden kullanamiyorsun
Yok yani, ne davetiyesi? Nerede ersin duzen?Kalmadi valla
Hah, bu isteBu clubhouse nedir? Nasil giriliyor? Nasil takip edebiliriz fblilerin aglamasini?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Clubhouse d kapattilar ama. Twitterda kayitlar dolasiyor muazzam xdYok yani, ne davetiyesi? Nerede ersin duzen?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lion,hakikaten içinde patlatmış.Lion gibi akıllı kişiler de yok değil!.Valla bu ikilinin muhabbetini bir süredir takip ediyorum. En sonunda patlamış Lion
Clubhouse da AHMETIN DEDIGINI DEMISLER HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAdamlar bu maçta bile iki penaltı icat etmiş
Ekli dosyayı görüntüle 115342
Abi bunlar nasıl kafalar yaşıyorlar.Bu gece ilk defa biraz eğleneyim diye antuya girdim, ruhum daraldı. Üyeleri incelemeye alsalar %80'i şizofren çıkar.Clubhouse da AHMETIN DEDIGINI DEMISLER HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Clubhouse muhabirleri kongre üyeleri , FT in fbde karsiti emre b. Dediler ya...Abi bunlar nasıl kafalar yaşıyorlar.Bu gece ilk defa biraz eğleneyim diye antuya girdim, ruhum daraldı. Üyeleri incelemeye alsalar %80'i şizofren çıkar.
Çok cılız kalır derim.Clubhouse muhabirleri kongre üyeleri , FT in fbde karsiti emre b. Dediler ya...
Bunlar ucmus ucmus. Ersin fena etti AhmetiÇok cılız kalır derim.
Aslan kuş misali.
O ırkçı kim ya, Fatih hocam Avrupa 96 yolundayken o daha yeni bez bırakıyordu.
Gscimbom mobil