Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acınacak haldeler! Yanlız 3 sayfa geçmiş Daum, Zico ve zımbalıda ortak fikir çıkarmışlar.... Bunların vizyonu Ali Koç'tan beter:hehe:

resim_2021-02-23_021136.webp

Bunlar bana gereksiz geliyor. Dinleseler ne olacak yani. İyi güldük eğlendik ama Emre Malok, Zorbay Küçük kaynadı gitti. Kaynatanda biziz şu anda. Bende dünden beri bu durumdayım o yüzden bir an önce toparlanmamız lazım. Erzurum maçında başarılı olup bize çelme takarlar, bu zamana kadar olan başarılarımız anlamsız olur.

#KONSANTRASYON #HEDEF23

Bunlar bana gereksiz geliyor. Dinleseler ne olacak yani. İyi güldük eğlendik ama Emre Malok, Zorbay Küçük kaynadı gitti. Kaynatanda biziz şu anda. Bende dünden beri bu durumdayım o yüzden bir an önce toparlanmamız lazım. Erzurum maçında başarılı olup bize çelme takarlar, bu zamana kadar olan başarılarımız anlamsız olur.

#KONSANTRASYON #HEDEF23
Kim kaynadı gitti yav
ses çıkarıyoruz bir halt olduğu mu var sanki
Onunla bunun ne alakası var hem. Gerekeni yönetim yapacak , taraftar sosyal medyadan gerekli tepkiyi gösterdi
Her şeyi taraftar mı halletsin

Kim kaynadı gitti yav
ses çıkarıyoruz bir halt olduğu mu var sanki
Onunla bunun ne alakası var hem. Gerekeni yönetim yapacak , taraftar sosyal medyadan gerekli tepkiyi gösterdi
Her şeyi taraftar mı halletsin

Sosyal medyada bizimkiler baya abartmaya başladığı için yazdım renktaş. Senin özelinde yazmadım. Şu odaya gidelim orayı trolleyelim. Şu marşı dinletelim. Sosyal medyada tek bu konuşuluyordu en son. Çok fazla olmaya başlayınca gereksiz geldi. Şampiyon olmuş gibi bir hava oluşmuş. Daha 15 maç var sonuçta.

adamların senelerdir özelikle son iki senedir saldırmadıkları yer kalmadı baktılar artık bekledikleri tepkiyide alamıyorlar birbirlerini yemeye başladılar.
kudurmuş bunlar daha beter olurlar inş.

adamların senelerdir özelikle son iki senedir saldırmadıkları yer kalmadı baktılar artık bekledikleri tepkiyide alamıyorlar birbirlerini yemeye başladılar.
kudurmuş bunlar daha beter olurlar inş.

Fenerbahce toplulugunu yeniden kucagi almak zor birsey degil. Gelecek sezon basinda yine mamali köpeklerin gazlarina verirler likelerini, kalplerini.

Bunlar Fatih Terim gazla calistigini düsündükleri icin böyle zoraki sinerji yaratarak, her hocaya asiri sorgusuz sualsiz destek olup sisirerek basarili kilabileceklerini düsünüyorlar.

vah fenerbahcem vah vah
vah minik kanaryam vah vah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt