Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanka hoşgeldin, çok güzeldiniz gururla izliyorduk seni babam ve oğlumu izliyor gibi oldum seni orada görünce
erolu gonderseydik görevimiz başariyla sonuclanacaktı ama kısmet olmadi :(

23.jpg

Ne kadar dönek adamlar yahu...

Transfer Dedikoduları
gslilerin salihe salça olmaları
1 / 1
EgeVardar - 21.02.2021 16:46

salih uçan bizdeyken yerin dibine sokanlar bunlar değil miydi?

adama acık acık vitaminsiz diyorlardi. alexin varisi dedigimizde bunu alay konusu yapanlar simdi salih icin agzi sulaniyor.

hoştt be hoşt

link1-

link2-
Transfer Önerileri< /a>

salihi bunlara kaptirmayalim zaten bonservisi yok maasi bol tutalim yeter. oynatmasakta olur kupalarda mert hakanla takilsinlar yok eger alanyadaki gibi özverili oynarsa ozanla değismeli oynarlar.

ben baştan uyariyorum eger bedavaya giderse 6sye katki verir. ben salihin koyu bir Fenerbahçe taraftari olduğuna eminim bu nedenle neresi olursa olsun yatmaya gitmeyeceğini aldiğı paranin hakkini vereceğine eminim.

koyu fenerbahceliler aldigi paranin hakki verir emre bile orada harikalar yaratmişti ama durum gsliler icin gecerli degil.

aldigimiz hic bir gsli aldigi maasin hakkini veremedi. all bir ornek sinan‚ rodriges‚ tolga cigerci bunlardan verim alabildik mi? bjklilerin hakkini yemeyeyim tümerde karakterliydi bizde cok iyi oynamisti aldigi paralar helaldir.

siz sormadan söyleyeyim burak yilmazda bizde bir bok yapamamisti. o da gsli cunku o nedenle formaya ihanet etmeyi cok iyi bilir. bjkli olsaydi en azindan tümer kadar oynardi.
bunlar benim fikirlerim aman salihi kaptirmayalim. baskanin bekodan kaynakli avrupada iliskileri cok iyi salihi avrupada bir takima gitmesine ön ayak olursa o bile kafidir. acunun takimi mesela neden olmasin

[alıntı yap]

genius_uc - 21.02.2021 16:50

Salih bize gelirken bile gönüllü gelmedi. Fenerbahçeli falan değil. Fatosun hayranı klasik Türk futbolcusu
[alıntı yap]

murat ulusar - 21.02.2021 17:22

Salih ne taraftarı olursa olsun iyi futbolcu.

Gönderilmesi de hataydı. Kiralık verilebilirdi.

Bonservissiz olarak almamak akıllıca olmaz. Alınmalı‚ en az Sosa katkısı verir‚ fazlasını da verir.
[alıntı yap]

akıncı-fb - 21.02.2021 23:11

Salih gibi Türk oyunculardan birşey olmaz. Bize adam gibi golcü ve stoperler lazım i da gerçek anlamda kaliteli olacak.
Salihi kim alırsa alsın bizden uzak dursun.
[alıntı yap]

minor7th - 21.02.2021 23:54

Sana göre en kötü teknik direktör kimdi sorusuna cevap olarak Dick Advocaat demiş içi boş‚ futboldan anlamayan‚ hasbelkader genç şu bu diye bir dönem el üstünde tutulmuş sonra bir türlü toparlayamamış bir adamdır. Konuşmaya bile gerek yok.
[alıntı yap]

3435 - 22.02.2021 11:46

gs almasın diye mhy i alalım

gs almasın diye forvet ihtiyacı varken parayı irfancan a basalım

gs almasın diye salih i geri alalım

sonra kadro niye çöp dolu?
[alıntı yap]

Giray Paşa - 24.02.2021 01:04

Mesajı Gönderen: minor7th:cLink:3465600
Sana göre en kötü teknik direktör kimdi sorusuna cevap olarak Dick Advocaat demiş içi boş‚ futboldan anlamayan‚ hasbelkader genç şu bu diye bir dönem el üstünde tutulmuş sonra bir türlü toparlayamamış bir adamdır. Konuşmaya bile gerek yok.

dick son yıllarda gördüğümüz en iyi teknik direktördür doğru demiş

[alıntı yap]

EgeVardar - 24.02.2021 01:09

dorukhan toköz de sezon sonu serbest kalıyor.

salih veya dorukhan ikisinden birini mutla ka kaparlar. bence araya girip en azında birini ellerinden alalım ?
[alıntı yap]

rahat olun daha cok adamımız var o iqsuzların yuvasında eskiden cok rahat üyelik alınıyordu
Mağlesef burada da var.
Bazıları çok bariz, bazıları binlerce msj yazmış hala burada.
Fenerle alakalı başlıklar oluyor, böyle ince ince alttan alttan dinamiti koyuyorlar.

Bu başlıkta son iki haftada en az 3 tane gördüm mesela.

Gscimbom mobil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt