Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pek haksız değil beşiktaş rakiplerini maça hiç ortak etmiyor doksan dakika boyunca biz ise son üç maçta ikinci yarılarda hep düştük oyundan

şu aralar oynasak maçın favorisi beşiktaş olur. kazanırsak trabzon gibi kazanırız.
Denizlispor maçında ne oynadı besiktas. Haddinden fazla abartılıyor. Bizim maçta bize üstünlüğünü göremedim 10 kişi kaldık bireysel hatalarla yenildik . Çoğu maçında fazla pozisyona girmeden kazandılar. Pozisyonda verdiler. Fener içinde neler dendiği ortadan ha besiktas fenerden tabiki iyi ama çok fazla üfürtülüyor

Eu05gFTXcAcx2x5

Bizim takımında birbirliri ile çok alakası yok aslında. Geçen Etebo-Onyekuru bu hangi takım arkadaşı diye bir yarışma yaptılar vallahi rezillik. İpucu Brezilyalı defans oyuncu ama adam Marcao diyemiyor. Biz kötünün iyisiyiz bu rezil ligde. O yüzden cl’de madara olup dönüyoruz.

antuya sızacak arkadaşlar için bir kaç taktik vermek istiyorum ki yakalanmasınlar.

1614546869789.webp

aldığım (+) likeları çok az.. eğer eski bir üye değilseniz bu derece olumsuz yorum sizin banlanmanıza neden oluyor. baktınız çok düşüyor bu oran hemen fenerbahçeyi övmelisiniz.

keramettin hesabımdan 2 kat yorum atmama rağmen egevardarı çok geç banlamışlardı. bu oran son güne kadar %70 altında değildi ama ne yazık ki gscimbomdaki mesajlardan sızdığımı anladılar.

1614546976263.webp

al bir örnek daha %33 eşiği :(

1614547067141.webp

mahiri de ben banlatmıştım yoksa isim olarak zaten aşırı fenerli imajı çizdiğinden %67 gibi kaliteli bir orana sahipti.
1614547100125.webp

olumlu like almanın en zor olduğu dönem ise fenerbahçemizin kötü gittiği dönemler oluyor. üyeler kızgın olduğu için takımı övüp like alabilmek için yeterli olmuyor. onun içinse size taktiği veriyorum biraz uğraştırmalı ama iş görüyor.

ifadeler söyle bir smiley var, alıntıladığınız mesajlarda onu yapıştırıp şu mesajı yazıyoruz;

+1907
11.gif
11.gif
11.gif

bu ifadeyi görünce orgazm geçirip hemen likelıyorlar. örnek:

1614547462134.webp
1614547731498.webp

birde profillere girip +40 yaşındaki abileri arayın. onların mesajlarına mutlaka abi çok haklısın (+ verdim) diye belirttin.

o zaman oran %70 altına inmez. ( - vermemeye dikkat edin ama %80-90 arası oran ideal)

11.gif
11.gif
11.gif

antuya sızacak arkadaşlar için bir kaç taktik vermek istiyorum ki yakalanmasınlar.

Ekli dosyayı görüntüle 116216

aldığım (+) likeları çok az.. eğer eski bir üye değilseniz bu derece olumsuz yorum sizin banlanmanıza neden oluyor. baktınız çok düşüyor bu oran hemen fenerbahçeyi övmelisiniz.

keramettin hesabımdan 2 kat yorum atmama rağmen egevardarı çok geç banlamışlardı. bu oran son güne kadar %70 altında değildi ama ne yazık ki gscimbomdaki mesajlardan sızdığımı anladılar.

Ekli dosyayı görüntüle 116217

al bir örnek daha %33 eşiği :(

Ekli dosyayı görüntüle 116218

mahiri de ben banlatmıştım yoksa isim olarak zaten aşırı fenerli imajı çizdiğinden %67 gibi kaliteli bir orana sahipti.
Ekli dosyayı görüntüle 116219

olumlu like almanın en zor olduğu dönem ise fenerbahçemizin kötü gittiği dönemler oluyor. üyeler kızgın olduğu için takımı övüp like alabilmek için yeterli olmuyor. onun içinse size taktiği veriyorum biraz uğraştırmalı ama iş görüyor.

ifadeler söyle bir smiley var, alıntıladığınız mesajlarda onu yapıştırıp şu mesajı yazıyoruz;

+1907
11.gif
11.gif
11.gif

bu ifadeyi görünce orgazm geçirip hemen likelıyorlar. örnek:

Ekli dosyayı görüntüle 116220
Ekli dosyayı görüntüle 116221

birde profillere girip +40 yaşındaki abileri arayın. onların mesajlarına mutlaka abi çok haklısın (+ verdim) diye belirttin.

o zaman oran %70 altına inmez. ( - vermemeye dikkat edin ama %80-90 arası oran ideal)

11.gif
11.gif
11.gif

hesapsız kalırsan ben de bir adet hesap var verebilirim kumandanım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt