Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasta bunlar yemin ederim. 60 yaşın gelmiş adamın derde tasaya bak. Yani doğru kabul ediyorum yazdığını.

Bir de dikkatimi çekti. Ekseriyetle hep aynı lakırdı; eskiden şöyleydi böyleydi falan. Kendilerine geçmişte mafya gibi takılan bir camia olduklarını hatırlatırım. Para ile saadet kısa sürer. O genler sizde hiçbir zaman olmadı ki. Bakın bjk de bile var ama sizde yok. Siyasetçilerle mafyatik ilişkilerle medya baskısıyla 80’lerde güzel hoş idare ettiniz. Ondan sonra sıradan bir camia oldunuz. Son mafyatik başkanınızı çağırın belki gelip el atar duruma. Ama tavsiyem önce bir temizlenin gelin. Biz sizi uyardık ama dinlemediniz. Her kuşkulu maçınızın ardından daha yüksek sesle ”şikeciler” diyeceğiz.

Yalnız şaka maka bunlar dün yenseydi üçüncü bir Denizli/Bursa travması yoldaydı muhtemelen. Kayseri hiç de öyle kolay bir maç olmazdı ve olmayacak zaten.

bu maç itibariyle galatasaray'ın türkiye'nin en büyük takımı olduğu kanıtlanmıştır diyen biri vardı antuda. farklı bir konuya atılmıştı sanki maç konusuydu ama aradım bulamadım. onu atan arkadaş buraya da atarsa güzel olur ;D;D;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt