- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Erol Bilecik de ağlıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34 senedir şampiyon olamayan Trabzon'a siyaset takımı diyor köpeğin evlatlarıO siyasetin takımının kim olduğunu tüm Türkiye gördü 3 temmuz sürecinde. Küme düşmesin diye 58.madde hangi namussuz camia için apar topar değiştirildi? Trabzon analarına kökleyince siyaset takımı olur tabi
![]()
o kimErol Bilecik de ağlıyor.
Şunu bir de adam yerine koyan Galatasaraylılar var. Kodumun çakma objektif yorumcusu holigan Fenerli sonuçta ne olursa olsun.Yorumcusununda bir farkı yok.
Serdar Ali Çelikler: Trabzonspor ve Galatasaray hakeme düdük astırıyor mu? Evet. Sen ne yapıyorsun? Vur kafasına al ekmeğini. Ben sıkıldım arkadaşlar. Bu duruma müdahale edemiyorsanız bırakın gidin.
Ülkenin iq ortalamasını bunlar ve tinerciler çok etkiliyor
Aslında dolaylı olarak haklılar.Adam gibi düşüp,cezalarını çekselerdi eminim bu kadar zaman daha iyi performans gösterirlerdi. Karma.Siyaset olmasa küme düşmüşlerdi
•quod erat demonstrandum•
@Berke Karabacak ın ta kendisiŞu siyahlı çocuk bizim mehsur boynu bükük yeşilli evladimizmi
Öyle söyleme reis Kim-min Jae'yi God of War'da ki Kratos ilan etmişti Türk medyası 6-7 hafta içinde onun hatası olamaz ki o kusursuzdur kesin hakem hatasıdır, mesela Szallai 'nin yaptığı da penaltı değildir bunlara sorsan kesin hakem uydurmuştur penaltıyıBunlar hakikaten ağır geri zekalı... Kim'in 2. Sarısı tartışılmaz bile omuzla yapsa müdahaleyi kesinlikle faul yok ama dirsekten itibaren kol vücuttan ayrılıyor böyle bir nizami sarz olmaz bu gwtlar kendi lehlerine olacak şekilde her hafta kurallar güncellensin istiyor .Hem Kim'in sarı kartları hem penaltı tartışılacak yanları yok buna bile yangın yaptılar..
Ekli dosyayı görüntüle 140468Ekli dosyayı görüntüle 140469
2001-2010 arası geçirdikleri Denizli ve Bursa travmaları hesaba katılmamış burda.. Adamların geçirdiği travmaların haddi hesabı yok.
Fenerbahçe yöneticilerinden. Entelektüel kaliteli bir isimdir gerçi söz konusu Fenerbahçe olunca kaliteleri yerlere düşüyor. Zavallılar.