Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyer ve Burak kapacakin bunlarda olduğunu antuda konuşurlarken hatirladim herifler müthiş bir çöp yığını oluşturmuş..Geçen yazdan beri belki 25 adam aldilar pelkas szalai valencia dışında hiçbirinde iş yok..

Yalniz Pelkas bizde olsa, tam hocanin sevdigi Engin Baytar tipinde bir oyuncu. Top kapiyor hucum gucu iyi vs.. Ancak fener'den oyuncu istememekle birlikte yabanci transferimiz 6 numaraya tecrubeli bir isim olsun isterim. Cok genc bir takimiz, guzel ama araya serpistirmek lazim. Ciddiyeti yuksek defansif bir lider sart bize acilen, top kapan ya da topu kapacak sekilde alan daraltan rakibe basan, pas oyununda istasyon olacak bir isim.

nerde eski fb eglenceleri , adamlarda mizah da bitmiş :D

Meyer ve Burak kapacakin bunlarda olduğunu antuda konuşurlarken hatirladim herifler müthiş bir çöp yığını oluşturmuş..Geçen yazdan beri belki 25 adam aldilar pelkas szalai valencia dışında hiçbirinde iş yok..
Adamlarda 5 milyonluk bir tane adam yerine 1 milyonluk 5 adam var. Değerleri rastgele söyledim de her maç garip garip adamlar var heriflerde sahada ve hepsi kötü. :D

2:09 daki ali koç ve mesutun bakışlarını unutamıyorum 1 haftadır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt