Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antuda bizden de Truva atları var gençler : ) bende eski üyeyim ama şimdi üye olmak imkansız
Lakin antu artık tamamen ergenler takılıyor yaş ortalaması 8 ve 18 arası
Aklı başında objektif yazan düzgün kişiler vardı onlar girmiyor artık

🤣😂🤣@osman seden ben daha yeni gördüm ablayı foto yarım çıkıyordu ben de ağlayan çocukta ruj yok tekerlek mi demek istiyorlar diyordum yeni anladım 😂🤣🤓

Antuda bizden de Truva atları var gençler : ) bende eski üyeyim ama şimdi üye olmak imkansız
Lakin antu artık tamamen ergenler takılıyor yaş ortalaması 8 ve 18 arası
Aklı başında objektif yazan düzgün kişiler vardı onlar girmiyor artık

Beyin yaşı mı yoksa gerçek yaş mı o aralık

Ben antu'da buradan daha çok vakit geçirenlerdenim. Acayip keyif alıyorum ve severek takip ediyorum oradaki arkadaşları. Bunlar nasıl insanlar falan diyenler olmuş, ben hep yüzlerce cihangir reis şeklinde hayal ediyorum antu'da yazanları :D

Bence evrende bir yırtık var ve bu yırtığın açıldığı paralel evrende antu diye bir forum var ve biz aslında paralel evrendeki bir foruma bağlanıyoruz. Bizimkinden bambaşka bir dünya var orada :D

hqdefault.jpg

Baskan, bu hibe olayi yasak degil mi? Veya gercekten hibe yapacaksa mesela 67 milyona loca satin alabilir mi? Belki 1 senelik goze batar ama 5 senelik loca 67 milyon lira. Legal mi?

UEFA gelir olarak saymıyor ama normal bilançolar için illegal bir durum yok.

Bazen oyle seyler yaziyorlar ki yazdiklarinin bizim gibi troller tarafindan yazilip yazilmadigi konusunda ciddi tereddutler yasiyorum. Ama sonra cevremdeki FB'liler aklima geliyor iste.

UEFA gelir olarak saymıyor ama normal bilançolar için illegal bir durum yok.
Ayrıca dernek de var ki oraya hibe dahil hiçbir mevzu ffp kapsamında değil zaten derneklerin ruhu bu ayrıca bejekenin şirket organizasyonu farklı basketbol AŞ ayrı bir tüzel kişilik ve borsaya kote futbol AŞ’ye konsolide değil yani bizdeki gibi bir durum yok genel olarak spor kamuoyu atlıyor bejeke de yoldan geçeni 5000 TL’ye üye yaptığından kongreleri de iyice mala bağladı

En baştada geçen onur üyesi yaptığınız şahıstan başlayın. Azıcık onurlu gururlu olun. Karşımızda FB yi yoketmeyi görev edinmiş bir güruh var. Korkmayın. Zaten birşey elde edemiyoruz‚ çekeriz takımı ligden süresiz olur biter. Bu aşağılık düzende soytarı gibi ortalıkta dolaşmaktansa FB sevgimi içimde yaşamaya hazırım. Birçok kişininde benim gibi düşündüğüne eminim.

Haydi
Atın şunları
Sokmayın FB nin adının geçtiği yerlere!
CB nini üyelikten etmek ha xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt