Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
el_clasico - 23.02.2020 21:12

Bu takımı ligden çekmezsen bu oruspu ç... Başında boza pişirir her maç

el_clasico - 23.02.2020 21:15

Mutlu oldunuz mu ey or.... çocuğu hakemler... Mutlu oldunuz mu‚ anasını s..
Federasyon... Mutlumusunuz şimdi... Sülalelnizin burnundan fitil fitil gelir inşallah... Bitirdiniz lan fenerimi

mitrenga - 23.02.2020 21:16

Ömrüm yetmez‚ görmem diyordum da Kadıköy´de yenilgiyi de gösterdiler. Allah hepinizi bildiği gibi yapsın sahada beyni alınmış tavuklar gibi gezen ruhsuzlar ordusu.

emreyerebakan - 23.02.2020 21:17

Donk net kırmızı
Falcao 2. Sarı ve kırmızı
Feghouli 2.sarı ve kırmızı
Saracchi 2.sarı ve kırmızı
Bunlar sadece gördüklerim
Hepsini atladı

Belhanda çıkatken Deniz e vurdu. Deniz kendini yere atsa kırmzı görmeyecek. Gidip aptal gibi kulübeye koştu.

Çok kötü oynadık
Ama hakem normal yönetse
Yine kaybetmeyecektik.

Tek gittigim fener macinda (kadikoyde) ben de onlarin arasindaydim ama ritvan golu atmis 1-0 yenilmistik. Mac sonu yalniz benden kuskulanmis olacaklar ki cingenler etrafimi sardi. Bayagi bir zorladilar. 15 yasinda yalnizdim. Arkadasim vardi ama o an birbirimizi kaybetmistik. Ne yapayim yalan soyledim. CimBom'lumusun diye birkac kere sordular degilim dedim ama arka cebimde Galatasaray Armali cuzdan vardi. Mac sirasinda yanimdaki tip kim o sari kafali diye sordu bizimki mi dedim dogal olarak, yok onlarin ki dedi , dogal olarak, ben de kendimi toparladim , Ismail galiba dedim. Biliyordum tabi ki de cakmasin diye emin degilmisim gibi yaptim. Gol atsak ne yapardim bilmiyorum.

el_clasico - 23.02.2020 21:21

Siktiniz bıraktınız taraftarın ruh halini‚ hiç bir şey yapamıyorsanız‚ takımı çekin dedik‚ en azından bu anası s... k.. miş hakemlerin oyuncağı olmazdık... Onu da yapamadınız Bi zahmet topunuz siktirin gidin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt