Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar 750 bin euroya iki senelik Sörloth kiralıyor‚ 4 milyon euroya 2 sene Aboubakar-Talisca kiralayan bir Beşiktaş vardı önünde. 6 milyona bu ülkeye Muslera geldi 10 senedir ligi domine ediyor. Sen gidip 6 milyonu satamayacağın Gustavo´ya yatırıp sonra üzülüp ağladın. Bu taraftar senden bahane mi istiyor başarı mı? Siz ne yaptığınızı biliyor musunuz acaba?

İki senedir proje kalecilere 4 milyon euro verdik. Sol bek almadık.

Deniz´e verilen 2.5 milyon‚ Tolgay´a 3.5‚ Allahyar´a 750 bin‚ Zanka´ya 2 milyon‚ Harun´a 3 milyon‚ Zajc 3.5‚ Frey 2.7‚ Slimani yıllık ücretle birlikte 6 milyon euro‚ Barış Alıcı 1.5 milyon‚ Sadık 750 bin. Rami´ye imza parasıyla 4 milyon euro. Moses 4 milyon euro bir senelik maliyet. Hepsi hepsi zarar. Külliyen zarar. Ersun´dan Cocu´ya‚ Comolli´den Ali Koç´a hepsi hatalı.

2 sezon‚ 40 milyon euro bonservis parası + imza paralarıyla 50 milyon euro. Jailson´un 4 milyon eurosunun 1.5 milyonu hak ediştir‚ Vedat´ın 3.5´u hak ediştir‚ gerisi lüzumsuzdur. %90´ı boşa harcanmış bir para.

Bu şekilde kimse başarılı olamaz zaten.

Bu nasıl bi akıl tutulmasıdır ki Valbuena ve Srktel tutulamadı‚ Zanka-Rami-Moses-Garry gibi adamlara gidildi? Yıllardır şu zeka sorunlu yönetimler sürekli sözleşmesi biten oyuncuları gönderiyor ya kardeşım bu gs´de bjk´de niye böyle değil? Son yıllarda yenileyemedikleri kaç kaliteli futbolcu gördünüz?

Futbol aklı lazım bu kulübe. Acil Alman veya Brezilya ekolü.
bos.gif

eyvah uyaniyorlar

@Ahmed Arif Kesen'in kuzeni

Bak bu gerçekten üzdü, yazık çocuğa bu yaşta onu bukadar fanatik fenerli yetiştirip ona böyle tramvalar yaşatan ebeveynlerine ben ne diyeyim.

Benim oğlum olsa Galatasaray için böyle ağlasa dayak manyağı yapardım. En azından ağlaması için geçerli bir sebebi olmuş olur!

bunların hiçbiri ölçü olmaz fenerimizin büyüklüğünü ölçmeye hhaahhh :asd: spor bu spor tabiki de başarılar kupalar ölçer. real,barça,man utd yevb niye büyük diyoruz,hiç kupaları olmasa kaşı gözü için mi dev takımlar diycektik.:asd:
Renkdaş oturdum düşündüm ve sonunda buldum o büyüklüğü. Borç büyüklüğüymüş o anlatılamayan. Yani en büyük oldukları tek şey borç miktarları çünkü. Hem adını koyamamaları da ondanmış alacaklıya ayıp olmasın, eşe dosta duyulmasın diye :asd:

Biraz da nostalji yapayım dedim. Muhteşem Ersun hocanın fenerle ilk maçı Erzurum maçına gittim. Fener muhteşem bir başlangıç yaparak ilk yarıda 2-0 önde geçiyor.:LOL:

İnanılmaz bi hava var takımda ya. Vallahi gerçek feneri özlemişim oh be

çok şükür be. hoş geldin HOCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gol sonrası Hocanın yüzüne dikkat gözlerim sulandı amk gazetesi

sevincine kurban Ersun Hocam.ulan ne özlemişiz bee

Ulan ne özlemişiz hocayı yav

Tribünler Ersun Yanal diye inliyor.

Dk 18

Muhteşem oynuyoruz.

Allah nazardan saklasın.

ersun hoca o kadar güzel sevindi ki gözlerim doldu...

dk 26 gol 2-0
biggrin.gif
Ersun hocam

FENERBAHÇE SAVUNMA YAPMAZ‚ YAPTIRIR!!!!! 2-0

Hocama bak be. Ağladım yemin ederim

Allahim sana sukurler olsun

abartmıyorum boynuma dolarım

Taşşağını yiyim Ersun Yanal hocam adamsın adam takım coşkulu oynuyor şükürler olsun

Bitmesin bitmesin bitmesin bu maç

Ersun yanal budur işte
Ne top oynuyoruz

... ve maç sonu :ROFLMAO:

yedik lanet olsun

Al amk ya

gol yedik offfff of

Bu macin ilk yarisi Ersun Yanala yazar

Ikinci yari Ali koc‚ comolli‚ cocu ve koeman´ a yazar.

2 1 e yatarsan yersin 2.yarıda ki futbol bu sezon görmeye devam edeceğimiz futboldur ersun yanal değil tillahi gelse bu davarlarla bu kadar

Gençliğimin anasını sktin Fener
[
Allah belanızı versin

Sanırım gerçekten biz acıların takımıyız..

Biraz da nostalji yapayım dedim. Muhteşem Ersun hocanın fenerle ilk maçı Erzurum maçına gittim. Fener muhteşem bir başlangıç yaparak ilk yarıda 2-0 önde geçiyor.:LOL:

İnanılmaz bi hava var takımda ya. Vallahi gerçek feneri özlemişim oh be

çok şükür be. hoş geldin HOCAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gol sonrası Hocanın yüzüne dikkat gözlerim sulandı amk gazetesi

sevincine kurban Ersun Hocam.ulan ne özlemişiz bee

Ulan ne özlemişiz hocayı yav

Tribünler Ersun Yanal diye inliyor.

Dk 18

Muhteşem oynuyoruz.

Allah nazardan saklasın.

ersun hoca o kadar güzel sevindi ki gözlerim doldu...

dk 26 gol 2-0
biggrin.gif
Ersun hocam

FENERBAHÇE SAVUNMA YAPMAZ‚ YAPTIRIR!!!!! 2-0

Hocama bak be. Ağladım yemin ederim

Allahim sana sukurler olsun

abartmıyorum boynuma dolarım

Taşşağını yiyim Ersun Yanal hocam adamsın adam takım coşkulu oynuyor şükürler olsun

Bitmesin bitmesin bitmesin bu maç

Ersun yanal budur işte
Ne top oynuyoruz

... ve maç sonu :ROFLMAO:

yedik lanet olsun

Al amk ya

gol yedik offfff of

Bu macin ilk yarisi Ersun Yanala yazar

Ikinci yari Ali koc‚ comolli‚ cocu ve koeman´ a yazar.

2 1 e yatarsan yersin 2.yarıda ki futbol bu sezon görmeye devam edeceğimiz futboldur ersun yanal değil tillahi gelse bu davarlarla bu kadar

Gençliğimin anasını sktin Fener
[
Allah belanızı versin

Sanırım gerçekten biz acıların takımıyız..
bu maçta fenerden öyle para kaybetmiştim ki 1 hafta boş duvarı izlemiştim

Keramettin Ataverdi İhraç edildiği tarih26.02.2020 08:02Resim (avatar)
102016.jpg
Başlık (title)TakımıTROLLAldığı yorumlar (150)

%82​
Yaptığı yorumlar (23)

%83​

Üyelik GrubuÜyeSon Bağlandığı Tarih26.02.2020 06:59Yaşadığı ÜlkeTürkiyeKan GrubuÜyelik Tarihi17.02.2020 12:05Yaşı36Doğum Yılı1984İleti
(Fenerbahçe Forumları / Genel)61 / 92

@Keramettin TANRIVERDİ

Benim oğlum olsa Galatasaray için böyle ağlasa dayak manyağı yapardım. En azından ağlaması için geçerli bir sebebi olmuş olur!
Küçücük çocuğu o kadar fanatik hale getiren fenerli babasının suçu o, çocukta suç yok. O senin oğlun olsa Mahir kendini dövmen lazımdı. Çünkü baba idoldür çocuk babadan gördüğünü uyguluyor. Mesela İstiklal Marşı sırasında 6 işareti yapan zavallı çocuklar sence bunu kendileri mi düşündü yoksa fanatik ve düşüncesiz babalarının sipariş verdikleri bir hareket miydi?

Bizde fanatik insanlarız farklı renklerde ama çocuklarımızı bu hale sokmayacak kadar düşünceliyiz. Yani yazdıklarından tanıdığım kadarıyla senin çocuğunda zaten öyle olmaz.

ok.gif
BARISblky - 23.02.2020 21:27​
bos.gif

Amk birakilabilse vallhide billahide bırakırım bu takımı‚sinir hastası etti beni. Ne yaparsan yap bir hakem ‚bir erman torogluna gücümüz bile yetmiyor. Bu kadar çaresiz bu kadar aciz yaşamaktansa kapıya kilit vurmak daha şereflidir ama bizim takımı yıllardır serefsizler yonetiyor

Küçücük çocuğu o kadar fanatik hale getiren fenerli babasının suçu o, çocukta suç yok. O senin oğlun olsa Mahir kendini dövmen lazımdı. Çünkü baba idoldür çocuk babadan gördüğünü uyguluyor. Mesela İstiklal Marşı sırasında 6 işareti yapan zavallı çocuklar sence bunu kendileri mi düşündü yoksa fanatik ve düşüncesiz babalarının sipariş verdikleri bir hareket miydi?

Bizde fanatik insanlarız farklı renklerde ama çocuklarımızı bu hale sokmayacak kadar düşünceliyiz. Yani yazdıklarından tanıdığım kadarıyla senin çocuğunda zaten öyle olmaz.

Mesajımın sonuna onu ekleyecektim zaten. Ama tevazu göstermek istedim. :)

Biz renklere düşman değiliz. Biz her renge saygılıyız. Kişilerle problemimiz var. Bende futbolcuların imzalamış olduğu, bana hediye edilen Fenerbahçe forması var mesela. İleride çocuğum olduğunda ona miras bırakacağım Galatasaray formalarımla birlikte.

ok.gif
BARISblky - 23.02.2020 21:27

bos.gif

Amk birakilabilse vallhide billahide bırakırım bu takımı‚sinir hastası etti beni. Ne yaparsan yap bir hakem ‚bir erman torogluna gücümüz bile yetmiyor. Bu kadar çaresiz bu kadar aciz yaşamaktansa kapıya kilit vurmak daha şereflidir ama bizim takımı yıllardır serefsizler yonetiyor
Türkçe Meali;

"Yav eskiden ne güzel istediğimiz gibi at koşturuyorduk, her türlü pisliği yapıyorduk, şike yapıyorduk, Erman Toroğlu gibi hakem eskisi doğrucu davudları çalıştığı kanallardan istediğimiz gibi kovdurabiliyorduk ve güzel güzel şampiyon olabiliyorduk lakin şimdi olamıyoruz :crushed: "

Erman Toroğlu'na güçleri yetmiyormuş ;D Yani diyor ki Erman Toroğlu o buluşmayı ortaya çıkararak benim başkanımın fenerasyon başkanı ve mhk başkanı ile gizli gizli buluşma özgürlüğünü, günaha girme özgürlüğünü şike özgürlüğünü elinden aldı. Neden ortaya çıkarıp bizi zor durumda bıraktı? Hadi o zor durumda bıraktı da biz neden bu Erman Toroğlu'nu al aşağı edemiyoruz? Eskisi gibi bu işleri yapamıyorsak çaresizce bu ligde sürünmeyelim çekilelim diyor ;D

Semih - 26.02.2020 17:41

gesede bir kaleci vardı‚hayrettin ve kovanın kralıydı.

Fenerbahçede kaleci gelenegi uçan kaleci ‚rahmetli cihat armanla başlar.

altay henüz iyi kaleci seviyesinde degil.

muslera geseye şampiyonluklar kazandırmıştır‚mehmet ekicinin o şutunu çıkaracak başka kaleci var mıdır?

luganoya kızıyorum‚muslerayı geseye getiren odur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt