- 19 Mart 2014
- 28.073
- 29.479
- 2.598
Ersun denilen balon 1 seneyle ve bir kupa ile efsane oluyorsa Hamza Hamzaoğlu'na Galatasaray'ın tapusunu versek yeridir. Bunlar nasıl bir embesil ya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkiki mal bunlar yani...bide bu tipler var tabi. olası bi galatasaray şampiyonluğuna kılıf uydurmak için yarına yapılan yatırım
Bizim 3 kupalı Hamza bunlarda olsaydı herhalde hem heykelini diker hem de ismini stadlarına verirlerdi.bunlar neden her boka bizden korkuyorlar tribine giriyorlar yav. adam yerine koyup direkt muhatap olmayınca hepsinin götü ayrı bi kalkıyor.
alakalı alakasız her olayda carcar ötüyor adamlar
edit. bide bakıyoırum ersundan bi kahraman yaratma çabaları bi acayipulan bi galatasaray şampiyonluğu kadar canı var
![]()
ben galatasaray ağırlıklı bi federasyon hatırlamıyorum.hep fb bjk ağırlıklı. bitanesi vardı mesela malum olaylar patlayınca kaçtı. aziz kafasına göre şampiyonluk primi avansı cekıyordu ondan daha sampiyon olmadan. o gitti yine bi fenerli geldi o dahada rezil etti ondan sonra bjjklı geldi olduğu gibi kendı bjkdekı yonetım ekıbıyle. onlardan bırı bjkyıda bu işin ıcınden kurtardık diye kameralara enselendi şike mevzularında. o gitti nihat geldi. hep bi bjklı fblı etrafında dönüyor. bi haluk ulusoy mevzusunu yüzyıllardır konusuyorlar kulaktan dolma bilgilerle. alemin tek akıllıları kendılerıHakkiki mal bunlar yani...
Ya insan bir dönüp bakar son 10 yılda ki federasyon kurumları kimler ile donatılmış.
Özelikle bu tff yöneticilerine bak öyle yorum yaparak insan ama nerdeee.... kendilerini ciddiden ahlaklı zannediyor bunlar gerçekten galiba.
Tek bir Galatasaray lı yok galiba bu kurulda. Fenerliler en önde oturuyor... arkalarında bir kaç bjk lı ve bir iki fenerli olan kripto Trabzonlular.
Rakip takimlar kimlerdir ve nasil tiplerdir?
Karakter: 0
Kisilik: bukalemun gibi renkten renge girerler. Kazanmak icin her kiliga girer.
Tip: kro, hirbo, hanzo ve ayiya benzerler. Ozelikle benim gordugum cogu fenerliler volkan demirele benziyor. 8jkliler ise bir tiner cekmis havasi vardir.
Kultur: yobazlik, utanma ve seref yoksunlugu.
Iq: 0
Politik gorusu: kim makamdayda onun pipisini agzina alir.
mutis
resmi hesabi isleten herif burdansa bunu acilen tweet etmelidir
Kulübün geninde var bu, her baskan böyle oluyomus demek ki. Aziz de bu kuşaktandı![]()