Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bu adamlar UEFA'ya gidip Falcao transferini mi şikayet edecekler ?

EDzdTpHW4AEUfQs

EDzdTpHXsAA-w8o

EDzdTpLXoAMZaiq

Hani şu Falcao Galatasaray'a geldiği günden beri sürekli bu transferi paylaşan UEFA'ya ?
O değil de şu hareketleri yapıp tutuştular diye hashtag açmaları da beynim yok demenin başka bir yolu :)

Bir Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Ligi hakkında konuşmaya ah kam kesmeye hakkı yok Bursa-Trabzon taraftarı bile daha çok hakkı var Şampiyonlar Ligi hakkında konuşmaya

Fenerbahçe hayatında bir kere şampiyon oldu onda da adamların yerine yine biz katıldık Şampiyonlar Ligine :asd:

Şike yüzünden UEFA'dan 2 sene men yiyen takımın taraftarları şimdi bizi UEFA'ya transferler yüzünden şikayet edeceklermiş :asd::asd:

O değil de şu hareketleri yapıp tutuştular diye hashtag açmaları da beynim yok demenin başka bir yolu :)
O işi zaten hiç anlamadım ki ben reis, Galatasaray camiasında bir olay oluyor Fenerbahçe taraftarı hemen twitter da başlıyor tutuştular-bizden korkuyorlar demeye

TFF haksız yere ceza yağdırıyor Galatasaray'a Twitter'a giriyorum Fenerbahçe taraftarı "Bizden korkuyorlar-Ersun Hoca efsane-Tutuştular" diyorlar

Bunlar Uefa'ya el ele gidip Falcao transferini şikayet edeceklermiş Twitter'a giriyorum Fenerbahçe taraftarı "Bizden korkuyorlar-Ersun Hoca efsane-Tutuştular" kafasındalar

Adamlar Gazişehir'i yeniyor Twiter'a bakıyorum "Galatasaray bizden korkuyor" tek gündemleri

Yahu şunu bir anlayın kimsenin sizden korktuğu filan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, sahasında kupa kaldırdığımız takımdan niye korkalım ki ? :asd:

Lan validesiyle fingirdediklerim TFF bize ceza veriyor ceza. Siz kimsiniz nesiniz ne iş yaparsınız da sizden korkalım arkadan doğan şerefsizler? Burayı okuyorsanız eğer hepinize Abdurrahimin sözünü iletiyorum :-)

Ama şimdi bunlar da haklı, Allah korusun Beşiktaş veya Fenerbahçe taraftarı olarak dünyaya geldiğinizi bir düşünsenize ? zaten hayatınız Galatasaray başarıları, kupaları ve şampiyonlukları ile geçmiş üstüne üstlük 2 senedir şampiyonluğa&kupalara yeniden ambargo koymuş Galatasaray var karşınızda

Beşiktaş taraftarı transfer yapmayı beceremiyor adamların ellerinden 2 aydır uğraştıkları Lemina'yı 2 saate alıyorsun, Fenerbahçe taraftarı aylardır sol bek beklemiş alınmamış bir de Galatasaray'a bakıyorsun Nzonzi-Lemina-Babel-Seri-Luyindama-Andone gibi adamları aldıkları yetmezmiş gibi bir de Falcao'yu alıyorlar

Düşünün bir Fenerbahçe taraftarısın aha şampiyon oluruz bu sene diyorsun spiker bile daha ilk haftadan Muriqi'yi gol kralı ilan etmiş öyle bir ortam var sonra çat diye Falcao'yu alıp geliyor Galatasaray ...

Elbet de bu adamların isyan etmeye hakkı var ...

O işi zaten hiç anlamadım ki ben reis, Galatasaray camiasında bir olay oluyor Fenerbahçe taraftarı hemen twitter da başlıyor tutuştular-bizden korkuyorlar demeye

TFF haksız yere ceza yağdırıyor Galatasaray'a Twitter'a giriyorum Fenerbahçe taraftarı "Bizden korkuyorlar-Ersun Hoca efsane-Tutuştular" diyorlar

Bunlar Uefa'ya el ele gidip Falcao transferini şikayet edeceklermiş Twitter'a giriyorum Fenerbahçe taraftarı "Bizden korkuyorlar-Ersun Hoca efsane-Tutuştular" kafasındalar

Adamlar Gazişehir'i yeniyor Twiter'a bakıyorum "Galatasaray bizden korkuyor" tek gündemleri

Yahu şunu bir anlayın kimsenin sizden korktuğu filan yok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, sahasında kupa kaldırdığımız takımdan niye korkalım ki ? :asd:
Vallahi ben yaptıklarına biraz empati olarak bakayım dedim yani anlamaya çalıştım ama gerçekten işin içinden çıkamadım ;D
Mantıksız saçma sapan hareketler adeta suçluluk psikolojisi hocamızın da belirttiği gibi taa twitter hesaplarına kadar organize olunmuş fenerlisiyle bjklisi kardeş olmuş da bizi şikayet ediyorlar
Kendi pisliklerini örtmek ve Galatasaray adını lekelemek çamur atmak için her vakitte ellerinden geleni ardına koymuyorlar
Şu yaptıkları şikayet olayına da KORKAKLIK dan başka bir anlam veremiyorum
Korkuyorlar hem de öyle böyle değil
6.haftada havalarını tamamen söndürmek lazım.

aynen çok korkuyoruz,son 5 yıldır tek kupa alamayan,3 kere son hafta(2si kadıköyde)şampiyonluğu elleriyle keriz gibi kaçıran klüpten korkuyoruz tir tir titriyoruz :asd:

Ama şimdi bunlar da haklı, Allah korusun Beşiktaş veya Fenerbahçe taraftarı olarak dünyaya geldiğinizi bir düşünsenize ? zaten hayatınız Galatasaray başarıları, kupaları ve şampiyonlukları ile geçmiş üstüne üstlük 2 senedir şampiyonluğa&kupalara yeniden ambargo koymuş Galatasaray var karşınızda

Beşiktaş taraftarı transfer yapmayı beceremiyor adamların ellerinden 2 aydır uğraştıkları Lemina'yı 2 saate alıyorsun, Fenerbahçe taraftarı aylardır sol bek beklemiş alınmamış bir de Galatasaray'a bakıyorsun Nzonzi-Lemina-Babel-Seri-Luyindama-Andone gibi adamları aldıkları yetmezmiş gibi bir de Falcao'yu alıyorlar

Düşünün bir Fenerbahçe taraftarısın aha şampiyon oluruz bu sene diyorsun spiker bile daha ilk haftadan Muriqi'yi gol kralı ilan etmiş öyle bir ortam var sonra çat diye Falcao'yu alıp geliyor Galatasaray ...

Elbet de bu adamların isyan etmeye hakkı var ...
zaten bence rakiplerdeki kudurma sadece falcaodan sonra değil ona yedek andoneyi alınca ve orta saha da yavaş oyunumuza çözüm olabilecek leminayı alınca daha çok arttı.eksiklerimizi kapattık ve kadro çok güçlendi haliyle fb de bu sene de bunlar mı şamp olcak düşüncesi başlaması muhtemel.ilk haftalar bizim kötü oyunu görüp girdikleri hava arttı ve sonra bu transferler gelince de haliyle yine bunlar işi götürmesin düşüncesi türemiş olabilir

Çok takıyosunuz bunları.Bakın adam falan demiyorum "bunlar" yeterli.Sallamayın ya sallanmadıkları için zaten kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyolar bi zamanlar beşiktaşlılara yaptığımız gibi.Yıllardır hiç bi başarıları yok ve bize karşı ezildikleri için kendilerini hatırlatmaya çalışıyolar biz de burdayız bizi niye s.klemiyosunuz diye.Boşverin böylelerine anlatamazsınız bişey.Anlatması gerekenler yöneticiler.Sezon sonunda biz yine şampiyonluğa ulaşınca sağa sola ağlarlar kendi kongrelerinde bağırırlar bizi kurtarın Fatih Terim-Galatasaray hegomonyasından diye.Birkaç senedir de 28 şampiyonluk muhabbetleriyle kendilerini avutup gündem değiştiriyorlar işte ezikliklerini kapatmak için.Başarısızlıklarını ya da başkalarının başarısızlığını gündem değiştirerek unutturmaya çalışırlar.

Çok takıyosunuz bunları.Bakın adam falan demiyorum "bunlar" yeterli.Sallamayın ya sallanmadıkları için zaten kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyolar bi zamanlar beşiktaşlılara yaptığımız gibi.Yıllardır hiç bi başarıları yok ve bize karşı ezildikleri için kendilerini hatırlatmaya çalışıyolar biz de burdayız bizi niye s.klemiyosunuz diye.Boşverin böylelerine anlatamazsınız bişey.Anlatması gerekenler yöneticiler.Sezon sonunda biz yine şampiyonluğa ulaşınca sağa sola ağlarlar kendi kongrelerinde bağırırlar bizi kurtarın Fatih Terim-Galatasaray hegomonyasından diye.Birkaç senedir de 28 şampiyonluk muhabbetleriyle kendilerini avutup gündem değiştiriyorlar işte ezikliklerini kapatmak için.Başarısızlıklarını ya da başkalarının başarısızlığını gündem değiştirerek unutturmaya çalışırlar.

Mal herifler sadece Falcao için veya ne bileyim Diagne için usülsüzlük yaptılar falan dese neyse de her transfere bir sahtecilik damgası vurmaya çalışmılar. Ciddi söylüyorum hayatımda gördüğüm en büyük eziklikler karşısında ilk 3 arasında kalacaktır kesinlikle. Kuş takımlarının tataftarı arasında aklı olanları müstesna bunu normal ve çok doğal kabul eden 6s'nin oyunları ortaya çıkacak len mq diye destek verenleri var. Allah beyin ihsan eylesin bunlara ne diyelim.

UEFA'ya şikayet edip kendilerini rezil ediyorlar. UEFA, büyük bir kitlesi olan Falcao'nun Şampiyonlar Ligi'nde olmasından çok memnun durmadan paylaşım yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt