- 8 Temmuz 2015
- 36.337
- 71.963
- 3.783
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avatararının etkisi büyük hiç değiştirme üstatBeyler Yozgat reisten ses varmı? Bu gassaraydan bi cacık olmaz diyomu yine?
nasi yani kolay fisktur var simdi neden birakiyorlar
ben de zor buldum rtaşMaç başlığını dışa kapamislar herhalde:falcao:
Maçlar bitip kötü sonuç alınınca kaldırıyorlar da linki kaydettim. Sabaha kadar okuyacağım dakika dakikaMaç başlığını dışa kapamislar herhalde:falcao:
Yoğğğmm daha neler bizi fenerli miyiz üstat31 yasindayim hayatim boyunca bu gunu bekledim
Bu avatarı koyduktan sonra Fener'i Kadıköy'de yendik, ebediyen kalacak bu avatar üstadım.Avatararının etkisi büyük hiç değiştirme üstat![]()
Ustad sana da helal olsun bunların hepsini önceden söylemiştin.Avatararının etkisi büyük hiç değiştirme üstat![]()
Demiştim ama hep raporladınız fazla demiştim demiştim diyemiyorumUstad sana da helal olsun bunların hepsini önceden söylemiştin.
smiller olur yine rtaş
1 milyar dolar net borçları var ne uyanması. Jeff Bezos şu an Fener'e yardım etse maddi olarak sarsılır... Geçti Bor'un Pazarı Sür Eşşeği Niğde'ye...En buyuk temennim bu macin uyanmalarina vesile olmamasi
Rakip takım taraftar forumu diyoruz da bunlar gün geçtikçe bizim rakibimiz olmaktan uzaklaşıyor yav. Bir 5 yıl sonra falan boz baykuşların paylaşımlarıyla dolarsa buralar şaşırmam.