Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sadece 2. yarıyı izledim hakeme bayıldım. Çok kart veya az kart tereddütsüz kurdu sahada patronluğunu. Bir dakikadan sonra futbolcular hakemin neye sarı çıkarıp çıkaramayacağını çözdüler. Fenerli gerizekalılar nasılsa 2 tane üst üste çıkaramaz diye hakemi denediler ama bir taraflarında patladı :asd:

Ben sadece 2. yarıyı izledim hakeme bayıldım. Çok kart veya az kart tereddütsüz kurdu sahada patronluğunu. Bir dakikadan sonra futbolcular hakemin neye sarı çıkarıp çıkaramayacağını çözdüler. Fenerli gerizekalılar nasılsa 2 tane üst üste çıkaramaz diye hakemi denediler ama bir taraflarında patladı :asd:
eyyam olmaz ve 8.5 gibi bir not alırsa hakem cüneytin tahtını indirebilir.

özellikle belhanda'yı geri çağırıp atması ve deniz'i de görmezden gelmemesi takdire şayandı.

eyyam olmaz ve 8.5 gibi bir not alırsa hakem cüneytin tahtını indirebilir.

özellikle belhanda'yı geri çağırıp atması ve deniz'i de görmezden gelmemesi takdire şayandı.

Vallahi öyle özlemişim ki bir hakemin otoritesini son dakikaya kadar koruyabilmesini, hayranlıkla izledim. Bu adam yanlış karar dahi verse tereddüt etmedi. Umarım böyle devam eder. Hem de genç hakemlerden galiba ismini biliyorum ama takip ettiğim bir isim değildi.

Maç sonu baya okudum, maç öncesi nasıl bir özgüven patlaması yaşıyorlardı merak ediyorum doğrusu :asd:

ok.gif
Özgün Bozkurt - 23.02.2020 18:07

Fatihin hoca falan olmadigini bagirdigi 11 bu.

3lu ciksa akilli diyecektim. Onu gectim tek gol ihtimali olan emreyle ademi de kesmis.

Tolgaya ragmen ezecegiz.

Bu arkadaşlar gerçekten hayal dünyasında yaşıyorlar, sen maça 2 bilemedin 3 ofansif oyuncuyla çıkıyorsun diğer adamların kendi mevkiinde oynamıyor buna rağmen uyduruk bir penaltıyla öne geçiyorsun ve skoru geliştiremediğin gibi mağlup oluyorsun. Ulan çıkın deyin biz iyi değildik adamlar yendi bizi deyin yok akp imiş yok hakem lobisiymiş, bu sezon hiç izlemediğim kadar Fener maçı izledim alakasız hepsinde bunların lehine o kadar çok haksız karar verildi ki, serdar aziz meselesine hiç girmiyorum. Bu duygusallık ve irrasyonel kafayla bunlardan bir b.k olmaz yıllarca.
Renkdaş maçın özeti bizim kaçırdığımız yüzde yüz gollerden oluşuyor adamların tek şutu var ama adamlar hala utanmadan hakem diyor boşver sen. Özeti açıp bakan resmen utanır ama bunlarda utanma duygusu da kalmamış.

Şimdi bu adamlarla karşılaşsak, futboldan anladığını falan iddia eder değil mi bunlar

ok.gif
Yolcum - 23.02.2020 18:23

Terim yenilmemek için kadro çıkarmış‚ bizimki de öyle..
Tipik beraberlik gözüküyor‚ ilk golü yiyenin çıkarması zor gözüken bir maç.
İnşallah kazanacağız‚ büyü bozulmayacak.

Çok iyi bilirim bu durumu. O an dünyadan koparsın önünde kim veya ne varsa ona sararsın, öfke kontrol sorunları sebebiyle hastanelik olduğum dönemlerde sık yaşardım bu durumu hahahahaha ama net komik.

Çok iyi bilirim bu durumu. O an dünyadan koparsın önünde kim veya ne varsa ona sararsın, öfke kontrol sorunları sebebiyle hastanelik olduğum dönemlerde sık yaşardım bu durumu hahahahaha ama net komik.
sonunda dramatik bişey diyeceksin sandım :asd:

He yavrum biz 5 kişi kalmalıydık hükmen siz almalıydınz serdar iti 50 kere attı yalandan hani 2.sarı ozan hakemi köpek yavrusu gibi enseden tuttu hani 2.sarı dirar tehlikeli pozisyonda onyekuruyu indirdi hani 2.sarı? Bir de utanmadan bizim penaltıya laf ediyorlar ulan muriqinki penaltıya buna 2 kere çalınması lazım
Dün 8-9 kisi kalsak bile parcalardik bunlari. Adamlarin penalti ve ekici sutu haric bi boku yoktu. Seri Kruseyi öldürdü resmen, Marcao+ Donk Murici sey etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt