Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pprodigy - 23.02.2020 20:45

Cenazemiz kalktı Mevlüd´ümüz okunuyo bravo Ali Koç Bravo Ersun.

Defolunnnnnnnnnnnnnn

305kd - 23.02.2020 20:59

Mesajı Gönderen: nano_1907:cLink:5337924
Bir daha gustavoya laf eden cikmasin lutfen

O varken de Ankaragücüne yeniliyoruz

Faust 1907 - 23.02.2020 21:00

İyice orta sıra takımı olduk

AyB_FB - 23.02.2020 21:02

Bu yenilginin sadece ersun degil baskanida goturmesi gerek.. adam geldiginden beri basarili brans yok ve full rezillik !

Son düzenleme:
Asil Yaşayan - 23.02.2020 21:07

Gs´nin şampiyonluğuna çalışmaktan başka bir bok yaramıyoruz yıllardır.

Başakşehir´i yen‚ gs´ye kendi sahanda yenil.

Sonra da Başakşehir inşallah şampiyon olur diye dua et.

Bizi ne hallere düşürdünüz rezil herifler.

myth_1907 - 23.02.2020 21:09

belhanda oyundan çıkmamışken denize tokat atıyor hakem denen **** 4. hakeme sorup 2. sarıdan kırmızıyı gösteriyor ama fatoş ben oyuncu sokacağım deyip adam alıyor oyuna ‚ bunun adı kural hatasıdır inşallah anasının amında patlar o kol hareketi fatoşun 6slilerin.

bu pozisyonu gündeme getirmemiz lazım sikmişim liginide emir sahibi köpeklerinide bize yar olmuyorsa bu piçlerede yar olmasın mk

skugga - 23.02.2020 21:10

Bundan sonra da nasıl toparlarız hiç bilmiyorum.

Transfer için para lazım‚ para için şampiyonlar ligine gitmek lazım. Nasıl çıkacağız biz bu bokun içinden acaba?

unbounded_mindd - 23.02.2020 21:15

Ozan tufanin hakeme itiraz sayisi attigi pas sayisindan fazla. Mac basindan itibaren maca konsantre degildik.

Yolcum - 23.02.2020 21:15

Biz lideriz diğerleri sıralamayı belirlesin diyen geri zekalı. Gördük çıkardığın kadroyu‚ ABV defol git

Son düzenleme:
Saflari siki tutalim gencler.

Bu it hamsisporlularunda götu kalkmis.

Az yazi'da yedek kadromuzla tecavuz etmistik, arena'da goreceksiniz.

Asil Yaşayan - 23.02.2020 21:07

Gs´nin şampiyonluğuna çalışmaktan başka bir bok yaramıyoruz yıllardır.

Başakşehir´i yen‚ gs´ye kendi sahanda yenil.

Sonra da Başakşehir inşallah şampiyon olur diye dua et.

Bizi ne hallere düşürdünüz rezil herifler.

myth_1907 - 23.02.2020 21:09

belhanda oyundan çıkmamışken denize tokat atıyor hakem denen **** 4. hakeme sorup 2. sarıdan kırmızıyı gösteriyor ama fatoş ben oyuncu sokacağım deyip adam alıyor oyuna ‚ bunun adı kural hatasıdır inşallah anasının amında patlar o kol hareketi fatoşun 6slilerin.

bu pozisyonu gündeme getirmemiz lazım sikmişim liginide emir sahibi köpeklerinide bize yar olmuyorsa bu piçlerede yar olmasın mk

skugga - 23.02.2020 21:10

Bundan sonra da nasıl toparlarız hiç bilmiyorum.

Transfer için para lazım‚ para için şampiyonlar ligine gitmek lazım. Nasıl çıkacağız biz bu bokun içinden acaba?

unbounded_mindd - 23.02.2020 21:15

Ozan tufanin hakeme itiraz sayisi attigi pas sayisindan fazla. Mac basindan itibaren maca konsantre degildik.

Yolcum - 23.02.2020 21:15

Biz lideriz diğerleri sıralamayı belirlesin diyen geri zekalı. Gördük çıkardığın kadroyu‚ ABV defol git
falcaoyu çıkardık ya ne kural hatası :asd:

Keramettin Ataverdi - 24.02.2020 14:49​
bos.gif

bu adamın son vuruşları ve top kontrolü iyi ama sadece ceza sahası içindeyken. bazen bakıyorum kanatlara yada orta sahaya yakın oynuyor ve hızı da olmadığı için göze batıyor. arkadaş sana golcü diyoruz‚ iyi topçu diyoruz ama top gelmiyor diye de saha da gezme. bekle ceza sahası içinde top gelir‚ gelmez önemli değil ama senin yerin orası..

@Keramettin TANRIVERDİ :asd:

Keramettin Ataverdi - 24.02.2020 14:49​
bos.gif

bu adamın son vuruşları ve top kontrolü iyi ama sadece ceza sahası içindeyken. bazen bakıyorum kanatlara yada orta sahaya yakın oynuyor ve hızı da olmadığı için göze batıyor. arkadaş sana golcü diyoruz‚ iyi topçu diyoruz ama top gelmiyor diye de saha da gezme. bekle ceza sahası içinde top gelir‚ gelmez önemli değil ama senin yerin orası..

@Keramettin TANRIVERDİ :asd:
Ulan Doruk

Bunlar bu kafayla bi 6 sene daha şampiyonluk göremezler.
Bizle onlar arasındaki en büyük fark, biz haklı olsak bile çuvaldızı önce kendimize batırıyoruz ve hemen harekete geçiyoruz.
Tinerci diye dalga geçtikleri BJK da öyle mesela. Fikret Orman döneminde baya bir harikalar döneminde görüyorlardı kendilerini ama hemen uyandılar.

Bu FB'liler her şeyi dıj güçler, hakemler, TFF filan bağladıkları için bu haldeler zaten.

Bunlar bu kafayla bi 6 sene daha şampiyonluk göremezler.
Bizle onlar arasındaki en büyük fark, biz haklı olsak bile çuvaldızı önce kendimize batırıyoruz ve hemen harekete geçiyoruz.
Tinerci diye dalga geçtikleri BJK da öyle mesela. Fikret Orman döneminde baya bir harikalar döneminde görüyorlardı kendilerini ama hemen uyandılar.

Bu FB'liler her şeyi dıj güçler, hakemler, TFF filan bağladıkları için bu haldeler zaten.

bjk fenerden de beter bence

hayatımda bjkliler kadar ağlayan sürekli mağdur olan bir camia görmedim

Bu kekolarin en buyuk umudu aliydi, sözde ali gelecek ve bunlari kurtaracaktı. Ali geldi ve dibe vurdular. Bundan daha büyük dram OLABILIR MI YA? Mac kazanılır kaybedilir ama herifler umutlarini kaybettiler. Bugun fenerli arkadaşlarıma baktim adamlar büyük bir bosluktalar, kafalar bir milyon halde geziyorlar. Yazik yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt