Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yavaş yavaş normale dönüyorlar.Reyis bütün tek tweetle tüm boşları yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 72863
kadıköyde son maçta ellerin den şampluk aldık haala 100.yılda şamp olduk diyorlar. 100. yıl mı öenmli elinden kupa almak mı hahahahaReyis bütün tek tweetle tüm boşları yapmış
Ekli dosyayı görüntüle 72863
Poldi bunlara haftaya sokunca kendilerine gelirler diye düşünüyorum. Şu an şoktalar normaldir.Adamlar ciddi ciddi antuda 11'de 11 muhabbeti yapıyorlar. Bunlar cidden kafayı sıyırmış.
GelmezlerPoldi bunlara haftaya sokunca kendilerine gelirler diye düşünüyorum. Şu an şoktalar normaldir.
Buna oksijen veren ağacın yaprağını skeyimHadi bakalım Ali başkan, Redbull Fenerbahçe Socar Beko Ülker Grundig Arçelik Maret Opet Tofaş Football Club için adımları at![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 72850
Ekli dosyayı görüntüle 72851
Ekli dosyayı görüntüle 72852
Ekli dosyayı görüntüle 72853
Ekli dosyayı görüntüle 72854
Gelmezler
Bunlar artık kendilerine gelemezler bir kaç sene.Poldi bunlara haftaya sokunca kendilerine gelirler diye düşünüyorum. Şu an şoktalar normaldir.
Ondan sonraAynen 10 da 10 hesapları yaparlar bu sefer de![]()
Ondan sonra
10da kapanir 100de kapanir yeterki biz kazanalim diye baslik acmazlarsa ben ne olayim
Ha bu on mac icersinde 4 mac felan kazanirlar.
2005 lerde sanıyolar kendilerini20 30 bin tl mi sanıyor bu ver al diyor o kadar kolay![]()
Ya bende okudum buna benzer sacmaliklar,neredeyse Bagdat Caddesini sahiplenerek satmışlar Katar'lilara,Allahım bari rakibin kafası çalışanını vereydinredbull sana hem isim hakkı için para ödüycek hem de altyapı kurmak için ugraşcak hasocar da 450 milyon verebilirmiş hahahahah öyle bi sponsorluk dünyada var mı acaba? olsa bile man utd real madride falan olur, fbye niye olsun,bunlar acaba kendi dünyalarında fbyi realden barçdan üstün mü görüyorlar
![]()
Adamlar 750 bin euroya iki senelik Sörloth kiralıyor‚ 4 milyon euroya 2 sene Aboubakar-Talisca kiralayan bir Beşiktaş vardı önünde. 6 milyona bu ülkeye Muslera geldi 10 senedir ligi domine ediyor. Sen gidip 6 milyonu satamayacağın Gustavo´ya yatırıp sonra üzülüp ağladın. Bu taraftar senden bahane mi istiyor başarı mı? Siz ne yaptığınızı biliyor musunuz acaba?
İki senedir proje kalecilere 4 milyon euro verdik. Sol bek almadık.
Deniz´e verilen 2.5 milyon‚ Tolgay´a 3.5‚ Allahyar´a 750 bin‚ Zanka´ya 2 milyon‚ Harun´a 3 milyon‚ Zajc 3.5‚ Frey 2.7‚ Slimani yıllık ücretle birlikte 6 milyon euro‚ Barış Alıcı 1.5 milyon‚ Sadık 750 bin. Rami´ye imza parasıyla 4 milyon euro. Moses 4 milyon euro bir senelik maliyet. Hepsi hepsi zarar. Külliyen zarar. Ersun´dan Cocu´ya‚ Comolli´den Ali Koç´a hepsi hatalı.
2 sezon‚ 40 milyon euro bonservis parası + imza paralarıyla 50 milyon euro. Jailson´un 4 milyon eurosunun 1.5 milyonu hak ediştir‚ Vedat´ın 3.5´u hak ediştir‚ gerisi lüzumsuzdur. %90´ı boşa harcanmış bir para.
Bu şekilde kimse başarılı olamaz zaten.
Bu nasıl bi akıl tutulmasıdır ki Valbuena ve Srktel tutulamadı‚ Zanka-Rami-Moses-Garry gibi adamlara gidildi? Yıllardır şu zeka sorunlu yönetimler sürekli sözleşmesi biten oyuncuları gönderiyor ya kardeşım bu gs´de bjk´de niye böyle değil? Son yıllarda yenileyemedikleri kaç kaliteli futbolcu gördünüz?
Futbol aklı lazım bu kulübe. Acil Alman veya Brezilya ekolü.
![]()
eyvah uyaniyorlar