Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun olmasa 7 puan kapanır!

25.02.2020 10:32 Salı

mavisakal

Çok net söylüyorum bunu pazartesi yollayıp yerine boşta olan ortalama teknik direktörlerden(yerli yabancı farketmez) birini getirseydik şampiyonluk iddiamız devam edebilirdi.

İddiamız niye devam etmesin ki fark 7 puan ve daha 11 hafta var. Kullanmayı bilen bir teknik direktör için bu kadro hayli hayli yeterli.

6s olsa bu 7 puanı kapatmak için elinden ne geliyorsa yapardı. Biz ne yapıyoruz? Bir mağlubiyet aldık diye hemen havlu atıyoruz.

Eğer bugün havlu atarsak Fenerbahçe ruhunu kaybetmiş demektir. Geçmiş olsun...

:asd: :asd: :asd:

Twitter kariyerinin sonu olur bu tweet

Yemin ediyorum fenerli olsaydım camialarının,gazetecilerinin,taraftarlarının yaptıklarının utancından insan içine çıkamazdım... birşey bulamıyorlar Galatasaray karşısında tamamen çaresizce çırpınıyorlar. müthiş bir kopleks eziklik içindeler. şuursuzca saldırıyorlar sadece :asd:

Yemin ediyorum fenerli olsaydım camialarının,gazetecilerinin,taraftarlarının yaptıklarının utancından insan içine çıkamazdım... birşey bulamıyorlar Galatasaray karşısında tamamen çaresizce çırpınıyorlar. müthiş bir kopleks eziklik içindeler. şuursuzca saldırıyorlar sadece :asd:

Bu adam fenerden para kazaniyor

Bu şerefsizin çocuğunun kalemi kırılmalı. Fanatiklik, borazanlık başka iftiracılık, şerefsizlik bambaşka. Aptal taraftarın kendi hurafelerine göre tribünde açtığı pankartın 10 kat şerefsizliğidir en az Fenerbahçe kadar itham ettiği kulüpten de para kazanan, hayatını bu takımların varlığı sayesinde idame ettiren bu onun bunun çocuğunun attığı iftira. İnşallah kulübümüz de Fenerli dangalakların tribünde açtığı o pankarttan da (ki onu da şerefsiz yöneticilerin organize ettiği aşikar) çok üstüne gider iftiranın. Bu herifin bu saatten sonra elini kolunu sallaya sallaya yazdığı her yazı, çıktığı her program Galatasaray'ın forsundan götürür.

Benim fanatik fb li arkadaşım var herif futbol manyağı idi ama orada sürekli başarısız olmaya başlayınca baskete döndü 1 anda.Yok avrupanın en iyisiyiz bilmemne.Son yıllarda oda hüsran olmaya başladı.Bundan sonra fenerin canlı su topu maçlarına bakarsın diye msj attım yanıt vermedi ezik. :asd:

Benim fanatik fb li arkadaşım var herif futbol manyağı idi ama orada sürekli başarısız olmaya başlayınca baskete döndü 1 anda.Yok avrupanın en iyisiyiz bilmemne.Son yıllarda oda hüsran olmaya başladı.Bundan sonra fenerin canlı su topu maçlarına bakarsın diye msj attım yanıt vermedi ezik. :asd:
Yanlış hatırlamıyorsam su topunda BJK'nin hentboldakine benzer bir hegomonyamız vardı. Orda da birincisiniz diyememiş olabilir. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt