Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.898
- 6.680
- 1.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

paftan çıkabildin mi reis ağlıyodun en son antudaantuya yazmak istedikleriniz varsa 5 like karsiliginda iletebilirim![]()
hakaret sayarimm cift hesapli biri var karsindapaftan çıkabildin mi reis ağlıyodun en son antuda![]()
antuya yazmak istedikleriniz varsa 5 like karsiliginda iletebilirim![]()

Nasil hesap actin yaw. Ben beceremedimhakaret sayarimm cift hesapli biri var karsinda
Olmayacak duaya amin diye diye sonunda ateist olacaklar..şuan ya jesus ya istifa diye bi talepleri var
Onu ben de anlamıyorum, nerde aga bu paralı mailler. Hayır o kadar kişinin ücretli maili olduğunu da düşünüyorum yani.Nasil hesap actin yaw. Ben beceremedim![]()
özelden ilettimOnu ben de anlamıyorum, nerde aga bu paralı mailler. Hayır o kadar kişinin ücretli maili olduğunu da düşünüyorum yani.
Hemen şimdi Daum diye başlık açhakaret sayarimm cift hesapli biri var karsinda
Teşekkürler rengo, işlemlere başlıyorum.özelden ilettim
açılmışı var dostum DAUM DAUM DAUM DAUM DAUMHemen şimdi Daum diye başlık aç![]()

Bana da yardımcı olabilir misiniz Doruk Bey ?özelden ilettim
Bana da yardımcı olabilir misiniz Doruk Bey ?![]()
Arkadaslar Antu ya üye olabilmek mümkün mü? Gerekli islemleri bilen birisi pm atabilir mi lütfen?

Mourinho tottenhama gitmese rahat seneye bizi şampiyon yapardı fırsatı kaçırdık ersun yüzünden yazantuya yazmak istedikleriniz varsa 5 like karsiliginda iletebilirim![]()
|
|