Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk'in 25 ettiği yerde, Vedat 45 eder. Vedat'ı beğenmeyen açık ve net kara cahildir. Vedat gibi takımına faydalı pivot santrafor günümüzde çok az. Sörloth'la falan kıyaslayanlar futboldan gram çakmayan tiplerdir.

Vedat'ın performansı düştü diyorlar alakası bile yok, tamamen takımla alakalı bir durumdu. Adam tek başına mı gol atacak takımda kanat yok, bek yok. Orta yapabilen adam yok, top getirebilen adam yok. Olanlarda sakatlıktan kurtulupta doğru dürüst oynayamadı (Rodri, Moses).

Takım neredeyse tüm sezon boyunca kanatsız oynadı. Rodri ve Moses'in oynadığı kaç maç var sayın bakalım. Sol bekte tüm sezon sağ ayaklı Dirar oynadı. Vedat'ın kanatlarla (Rodri, Moses) oynadığı maçların hepsinde golleri var zaten şahane de performans gösterdi.

Takımda kanat olsa şimdi Vedat 25'den aşşağı atmamıştı.

Ciddi ciddi, bu copun 25m euro olduguna inanlar var yaw.

Serdar Ali de diyordu Comolli Vedat'ı Ingiltere ya satmaya çalışıyor diye.

sent via GSC

www.Yandex.com.tr

ücretsiz gmail ve hotmail harici emailler

Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.

T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28​
bos.gif

fenerbahçe halkın takımıdır.

birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.

hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.

hayat-bilgisi-sedatin-fenerbahceye-transfer-olmasi_10369201-54170_854x480.jpg

başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu

5c8cfe6f45d2a08af416fc67.jpg

hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu

700x141709_hababam-3_2.jpg

daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı

123124.jpg

sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.

130420396b90a06dcaee2a3149576997.jpeg

stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu

Unutulmaz-Derbiler.jpg

o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.

eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri

s-8f877490d55a10140c516898f824560e8caa14e4.jpg

birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok

Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt