Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
heyecan mı arıyorsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heyecan mı arıyorsa
Seks ile Futbol Arasindaki Benzerlikler
erken gelen gol oyun planımızı bozdu.. :asd: :asd: :asd: varsa akliniza gelenler buyrunwww.gscimbom.com
Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.
T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28
![]()
fenerbahçe halkın takımıdır.
birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.
hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.
![]()
başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu
![]()
hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu
![]()
daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı
![]()
sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.
![]()
stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu
![]()
o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.
eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri
![]()
birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok
Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...
o hesapların hepsi benim layav arkadaş şimdi antuya girdim millet forumdaki rumuzları aynen orda da kullanmış. sonra da paf foruma dalmış ha bire mesaj kasmış
sizin orda cirit attığınız gibi onlar da burda cirit atıyor . o kadar uğraşmışsın üyelik almışsın şıp diye banlanırsın . hiç düşünmedin mi ?
Dogru soyluyor. Tv'lerde itinayla fener ve bjknin goygoyu donerdi. Suanda bile bjk ve fenerin ismi daha cok geciyordur. Bence bilerek yapiliyor cunku baska turlu gundeme gelemiyorlar.Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.
T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28
![]()
fenerbahçe halkın takımıdır.
birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.
hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.
![]()
başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu
![]()
hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu
![]()
daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı
![]()
sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.
![]()
stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu
![]()
o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.
eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri
![]()
birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok
Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...
inanamıyorumo hesapların hepsi benim la![]()
adamlar umursamıyor yainanamıyorum
paf üyelikten aktif üyeliğe geçiş için senin hesaplarından birini ihbar edip admin güvenini mi kazansam yoksa senle üfürükten kavga edip fener için can siperane savunma mı yapsam
eğlenceli işmiş![]()
gsc yönetimine bir taş hissettim !!adamlar umursamıyor ya
galatasaraylı bile olsan düzgünce yorum atınca birşey yapmıyorlar
Bas bas ben bir malim diye bagiran bir aciklama.
Berke Özer: "İster 5 sene ister 10 sene daha şampiyon olmasın. Fenerbahçe'nin başarısı kupalarla ya da şampiyonluklarla ölçülmez. Benim için her zaman en büyük Fenerbahçe"
aktivasyondan gecmeyenleri gorsen birdeMahir Koç
Yiğit Karagöz
Ahmed Arif Kesen
rumuzları gördüm Antu’da hahahah
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum