Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.

T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28

bos.gif

fenerbahçe halkın takımıdır.

birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.

hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.

hayat-bilgisi-sedatin-fenerbahceye-transfer-olmasi_10369201-54170_854x480.jpg

başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu

5c8cfe6f45d2a08af416fc67.jpg

hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu

700x141709_hababam-3_2.jpg

daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı

123124.jpg

sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.

130420396b90a06dcaee2a3149576997.jpeg

stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu

Unutulmaz-Derbiler.jpg

o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.

eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri

s-8f877490d55a10140c516898f824560e8caa14e4.jpg

birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok

Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...

Biri bu salaga sunu gostersin. Rooney'nin oglu bile bisim formayla dolasiyor. Eski fransa cumhur baskanin oglu, Snoop Dog, Justin Bieber, Kobe Bryant ve nicesi.

yav arkadaş şimdi antuya girdim millet forumdaki rumuzları aynen orda da kullanmış. sonra da paf foruma dalmış ha bire mesaj kasmış :)
sizin orda cirit attığınız gibi onlar da burda cirit atıyor . o kadar uğraşmışsın üyelik almışsın şıp diye banlanırsın . hiç düşünmedin mi ?

yav arkadaş şimdi antuya girdim millet forumdaki rumuzları aynen orda da kullanmış. sonra da paf foruma dalmış ha bire mesaj kasmış :)
sizin orda cirit attığınız gibi onlar da burda cirit atıyor . o kadar uğraşmışsın üyelik almışsın şıp diye banlanırsın . hiç düşünmedin mi ?
o hesapların hepsi benim la o_O

Bu alkolik ne arıyor burada? Ha pardon kendisi Mali Moç aşığı bir fenerli idi unutmuşum.

T.MahirKoc - 09.03.2020 17:28

bos.gif

fenerbahçe halkın takımıdır.

birlik olmak yerine ayrışıyoruz. çocukken hatırlıyorum her şeyim fenerbahçeydi. tv yi açardım.

hayat bilgisindeki ortega fenerbahçeye gitme hayali kuruyordu.

hayat-bilgisi-sedatin-fenerbahceye-transfer-olmasi_10369201-54170_854x480.jpg

başka kanala geçerdim futbolcular varmısın yokmusunda yarışıyor. cem yılmaz şakayla karışık başkandan ronaldinhoyu istiyordu. yarışmacı ise carlostu

5c8cfe6f45d2a08af416fc67.jpg

hababam boşuna mı fenerbahçe maçlarına kaçıyordu

700x141709_hababam-3_2.jpg

daha geri gidiyorum çarli filmi o dönem kıymetli bir diziydi. şimdi saçma gelebilir ama maymunda bile fenerbahçe forması vardı

123124.jpg

sokaktaki zengin ‚ fakir tüm çocuklarda fenerbahçe forması oluyordu.

130420396b90a06dcaee2a3149576997.jpeg

stadlarımız düğün yeri gibi şen oluyordu

Unutulmaz-Derbiler.jpg

o zamanlar ayrışmamıştık birdik tekdik.

eski günleri çok özlüyorum ‚ hani her yeri sarı ve lacivert olduğu günleri

s-8f877490d55a10140c516898f824560e8caa14e4.jpg

birbirimizi germek yerine birlik olalım
başka fener yok

Mesaj T.MahirKoc tarafından düzenlenmiştir...
Dogru soyluyor. Tv'lerde itinayla fener ve bjknin goygoyu donerdi. Suanda bile bjk ve fenerin ismi daha cok geciyordur. Bence bilerek yapiliyor cunku baska turlu gundeme gelemiyorlar.

inanamıyorum :)
paf üyelikten aktif üyeliğe geçiş için senin hesaplarından birini ihbar edip admin güvenini mi kazansam yoksa senle üfürükten kavga edip fener için can siperane savunma mı yapsam :D
eğlenceli işmiş :)
adamlar umursamıyor ya

galatasaraylı bile olsan düzgünce yorum atınca birşey yapmıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt