- 19 Kasım 2010
- 8.824
- 3.798
- 1.438
Hahaha hem liste yapmış hem üşenmemiş kağıda basmış.
Bak bak Orgili alıyor, yedekte oturtuyor. Balkanların bozuk gol makinası ilk 11 oynuyor.
Gscimbom mobil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahaha hem liste yapmış hem üşenmemiş kağıda basmış.
Mensah bizim başka birini bulsunlar..
bak bu adam koyu fenerli. kendisini skcem yazdığı için muhtemelen 2-3 ay ihraç edilecek.

yozgatlı denen hırbo Galatasaray maçıyla çıkışa geçeriz dediğinden beri febe maç kazanamıyor tam cenabet herifüzülme yozgatlı abim bu günler de geçecek
o çocuğu fenerli yaptığı için asıl suçlu kendisi . onu yapacağına al bir Galatasaray forması değiştir takımını çocuktan önemli değil ya .
Beter olunMesajı Gönderen: F.Bahcem:cLink:5353194
Napacaz lan biraksak mi bu illeti..bir piilti bir isik da yok ki‚ gelecek yillarda boyle madara olacagiz okadar net ki. Bence bittik artik..2011 de bitirdiler bizi‚ sandik ki beli dogrulttuk..oysa ki daha da battik.
Artik gelen vuruyor giden vuruyor‚ tamamen siradanlastik. Bir zamanlarin Milani bir zamanlarin Lyonu olduk..dahada duzelmez bu..Fenerbahce tarih olmak uzere..yavastan uzaklassak mi diye dusunuyorum..artik bunyem dayanmiyor eski gencligin verdigi enerji de yok anasini satim‚ bu dunyada bir Fenerbahcemiz vardi onu da bitirdiler...
Hani darağacı son söz feverbahceydiMesajı Gönderen: F.Bahcem:cLink:5353194
Napacaz lan biraksak mi bu illeti..bir piilti bir isik da yok ki‚ gelecek yillarda boyle madara olacagiz okadar net ki. Bence bittik artik..2011 de bitirdiler bizi‚ sandik ki beli dogrulttuk..oysa ki daha da battik.
Artik gelen vuruyor giden vuruyor‚ tamamen siradanlastik. Bir zamanlarin Milani bir zamanlarin Lyonu olduk..dahada duzelmez bu..Fenerbahce tarih olmak uzere..yavastan uzaklassak mi diye dusunuyorum..artik bunyem dayanmiyor eski gencligin verdigi enerji de yok anasini satim‚ bu dunyada bir Fenerbahcemiz vardi onu da bitirdiler...
uzuluyorum lanMesajı Gönderen: F.Bahcem:cLink:5353194
dogruBunlara üzülmeyin gülün kahkaha atın.Aklınıza Kulüpler Birliği'nin açıklamaları gelsin.Feghouli'ye faulden attıkları golden sonra bizle ilgili paylaştıkları aklınıza gelsin.Daha çok var böyle sayarım da gerek yok gülmeye devam![]()
bi rus fbliler basmis. Sonuc xd