Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
İyi de forum burası zaten Galatasaray’ın yatalım da büyüyelim üstatRakibimiz 96-00 galatasarayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de forum burası zaten Galatasaray’ın yatalım da büyüyelim üstatRakibimiz 96-00 galatasarayi
Sordugun soruyu yanitladim verecegin mesaj sana kalmis ustat tek gozunu acik tutmayi unutma bu geceİyi de forum burası zaten Galatasaray’ın yatalım da büyüyelim üstat
Rakip takım mı kaldı
baktım da bitanesi de 12 ve 13 yıllarındaki şampiyonlukların derhal iptal edilip kendilerine verilmesini falan istiyor.
ülkede ne zaman bi dy konussa fb ve bjklılar hemen herhangi bi gs şampiyonluğunu iptal ettirip kendilerine verilemesini istiyor.
ne beleşçi bi topluluk oldu bunlar yahu
Ama ben bunu hep diyorum can borca batık bunlar bitikler diyeKac gündür ilk defa dogru birsey söyledin. Tebrik ederim Ugur
ne diyo lan bunlar
bundesliga 2 'de 4 golü varmış bu sene yıldız golcününFenerbahçe yönetimi‚ Nürnberg ile satın alma opsiyonu pazarlığı yapmayıp Michael Freyi gelecek sezon kadroya dahil edecek. (Kişisel bilgisayar Ajansspor)
Doğruya eğer çıldırmamak elde değil..
![]()