Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gustavo hariç koca bir enkaz var ellerinde o da 33 yaşında.. Muriqe altaya bu halleriyle para verenin kafasına edeyim.. Devre arası hazır piyasa yapmışken Muriqi satmadıklarına pişman olmuşlardır..
600 milyon euro borcu olan bir takımın 32 yaşındaki Gustavo ve 32 yaşındaki Kruse'yi alması muazzam bir planlama yalnız.

Altay
Dirar Serdar jesus Novak
Mert Hakan gustavo
Willian(visca) kruse Rodrigues
Vedat

Ligin en iyi kadrosu olacağını düşünüyorum.
bos.gif

Beyin yok herhalde bu arkadasta

Altay
Dirar
Serdar
Kruse
Rodrigues
Vedat
= vasat+Cop

Muslera gençken bile biz 15 milyon euro demedik. Altay nasıl 15 diyorlar ki.?

''EMRE, GERÇEK BİR GALATASARAY TARAFTARI''

''Emre Belözoğlu'nun, Fenerbahçe'ye transferinin gündemde olmadığı bir dönemde gerçekleştirilen röportajda, ''Türkiye'de Galatasaray-Fenerbahçe rekabeti bazen kırıcı noktalara varabiliyor. Ama bakıyoruz İngiltere'de Galatasaraylı Emre, Fenerbahçeli Tuncay'a olabildiğince destek veriyor. Aralarında mükemmel bir dostluk var. Aslında Türkiye'de de oyuncuların yakın arkadaş olduğunu biliyoruz. Taraftarlara örnek olması açısından bu konudan biraz söz eder misin'' denilmesi üzerine Tuncay, ''Emre gerçek bir Galatasaray taraftarı, ben de aynı ölçüde bir Fenerbahçeliyim. ''

Bunu tuncay şanlı tffnin tam saha dergisi röportajında söylemiş,yılı 2008ler sanırım,alttaki yorumlar 2008den .Harbiden emre gslimi acaba

Son düzenleme:
Bu da kadro mühendisliğinin ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. Yıllardır aldığımız bir çok oyuncu mevkisi dışında oynuyor. Haliyle verdikleri katkı ya düşüyor ya da hatalar yapıyorlar. Ben son maçta jailson yerine altyapı dan stoperi alırdım. En azından mevkisinde oynardı.

Alınır oyuncu. Ama bonservisi elinde oyuncular olurlar. Yerli bonservisi elinde oyuncular belli zaten. Al ihtiyacın olanı..ybanci olarak hemen aklıma gelen tantanga‚Silva‚ vertonhgen‚ Sarr palomino 4 tane stoper.. ikisini getir.
Bonaventura‚ Carlos eduardo‚ angel Gomez‚
lallana ofansif orta saha..
Cavani Martins dzyuba Yuri alberto santrafor..
Willian‚ moting mesela. Muhakkak almak lazım.
Kurzawa mensoir..

Biliyorum bu isimler çok maliyetli olur ama mevcut kadroyu azalt‚ buradan her mevkiye transfer yap.. yoksa başarı hayal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt