Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu başlığı görünce aklıma sadece tek bir kısaltma geliyor

Bunlar bu zekayla nasıl yaşıyor yav, hayret ediyorum.
Yok abicim bunların alayı böyle geçenlerde sevdiğim bir arkadaşım.vsr fenerli bak dedim siz dedim köpek gibi biatci olduğunuz ve özeleştiri denen şeyi yapmadiginiz sürece bırak başarıyı burnunuz boktan çıkmayacak
Herif bunu düşünmek yerine hala bana laf etmeye çalışıyor 😀

Ben bu olayı pek ciddiye almamıştım geçen seneki tablonun hemen hemen aynısı olduğu için ama fenerliler tutuşmuş heryere saldırıyorlar sosyal medyada demek ki fena girmiş burdan anladım

adamlar cidden yüzsüz ulan biz 2 yıl şampiyon olduk bu yıl kaçırdık diye yönetimden hocasına kadar herkese salladık istifa dedik,siz nasıl yönetiliyosunuz hiç mi bakmıyosunuz hep mağdursunuz hep size saldırıyolar o zaman rıdvanın dediğine göre ligden çekilmeyen adam değildir...

Hahaha

"Biz ise ülkenin namuslu bir vatandaşının kulüp versiyonuyuz. "

ok.gif
Kemal - 04.08.2020 13:23

bos.gif

Vergisini ödeyen‚kendi stadyumunu yapan‚tüm harcamalarını gerçek gösteren vs vs...
Bu kafa yapısı ile daha çok sürünürler böyle

Bok düşürürler. Fazla kaşınmasınlar Tayyip her şeyi Fener yüzünden oldu diye bir kurgular ayvayı yerler.

ok.gif
turab - 04.08.2020 16:52

bos.gif

Olm bu sefer mevzu büyük‚ sadece federasyonu değil hükumeti de düşürmemiz gerekiyor. Memleketi kurtarmak gene fenerbahçe taraftarına düştü. Becerirsek çok dua da alırız valla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt