Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
113 yıllık kulübü 3 yılda bitiren Ali Koç´a dur diyecek kimse yok mu?
bos.gif

Ali koç dua etsin maçlar seyircisiz.
Ben böyle rezil bir yönetim görmedim.
İyi niyetli falan tamam da iş bilmiyor iş.
6sli biri başkan olsa bu kadarını yaşamazdık.
Yazıklar olsun..

Taraftarda da iş yok ki! Bakın‚ bu forumdaki seviye ortalama taraftardan daha yüksektir ama burada bile yazın posaları çıkmış hain Gökhan ve asabi Caner için transfer başlıklarında kamp kuran‚ bayram yapan insanlar doluydu.

Adamlar en iyi dönemlerinde rakip takıma en iyi performanslarını verdi‚ sonra posa halleriyle buraya geri döndü ve burada taraftar bağrına bastı bu hainleri! Hayatımda bu derecede rezil bir transfer olayı hatırlamıyorum! 35´lik‚ seni bırakıp giden adamlara para döküyorsun! Rezilliğin sınırı yok bu kulüpte!

Bazen sinirleniyorum‚ böyle taraftar da yerin dibine batsın diyorum!

Bize bu taraftarı da yonta yonta adam edebilecek anlayışta bir yönetim lazım!

Ali Koç senden‚ yönetiminden‚ teknik ekibinden ve futbolcularından TİKSİNİYORUM
bos.gif

GS´lilerin yıllarca bekledikleri ve hayal kırıklığına uğradıkları Adnan POLAT dönemini biz de Ali KOÇ ile yaşıyoruz. Onlar da aynı böyle bol miktarda ve ucuz transferler vs yapıyorlardı ve çakılmışlardı.
bos.gif

Maçın özeti novak maç sonu görüntüsü
bos.gif

İsimlere takılmıyorum Erol vasatının yarattığı fenerbahçe nin özeti bu. Hatta ali koçun. Kendi sahanda 3 tane yemişin 6 da olurdu ezilmişin trilyon alan adamlar her ay ayrı Ferrari çeken ama taraftarın 10 lirasına göz dikenler maç sonu gülerek zıplayarak eğlenerek çıkıyor. Komik olan ne ulan? Bjelica ile anlaşıldı imzadan kaldırdı alo emre! 3 ay hocasız kaldık. Ne için? Selçuk şahini gökhan caneri volkanı topladılar yine kene gibi klubu emiyorlar. Diyecek çok şeyimiz var ama inanın değmezler
xd

Maçın özeti novak maç sonu görüntüsü
bos.gif

İsimlere takılmıyorum Erol vasatının yarattığı fenerbahçe nin özeti bu. Hatta ali koçun. Kendi sahanda 3 tane yemişin 6 da olurdu ezilmişin trilyon alan adamlar her ay ayrı Ferrari çeken ama taraftarın 10 lirasına göz dikenler maç sonu gülerek zıplayarak eğlenerek çıkıyor. Komik olan ne ulan? Bjelica ile anlaşıldı imzadan kaldırdı alo emre! 3 ay hocasız kaldık. Ne için? Selçuk şahini gökhan caneri volkanı topladılar yine kene gibi klubu emiyorlar. Diyecek çok şeyimiz var ama inanın değmezler
xd

Mal Fenerli avuntusu.

Erol Bulut: "Fenerbahçe´nin sistemi yok diyenler futbolu ne kadar biliyor?"
bos.gif

Doğru çok sistemlisin sokağa çıkma yasağı var Allahtan evden çıkmıyoruz bu rezillikle çıkacak yüzümüz yok biliyorsun
frown.gif

bos.gif

Sabotaj var‚ Aykut ya da Volkan Hoca olacak.
bos.gif

Bu akşam oyucuların yaptığı resmen adiliktir.
Bu işin Erol ile alakası yok başka şeyler var.
Bir takım sabotaj olmadıkça bu kadar rezil oynayamaz.
bos.gif
SOBOTOJ

Sabotaj var‚ Aykut ya da Volkan Hoca olacak.
bos.gif

o volkanla emreyi selcugu tekrar getirenin .....
Antu admini böyle mesajları silmeli efsane futbolcularına bu laflar çok ayıp :)

Şu Volkan denen ayının hala bu kulüpten ekmek yemesini sağlayan ne kadar gafil varsa Allah bin belasını versin.

Aykut denen Fenerbahçe düşmnı eziği takımın başında görmek isteyen Fenerli olamaz. Fenerbahçe düşmanının ta kendisidir.

Volkan‚ Emre‚ Selçuk gibi adamlar takımın içindeyse geçmiş olsun. Örgütlü bir sabotaj olması gayet olası.
bos.gif

sadhsadgahsdgasjas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt