- 28 Temmuz 2019
- 46.772
- 47.906
- 3.633
zanka neden geri çağırılıyor bi insan bunu zihninde kurup nasıl klavyeye yazı olarak döker ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zanka neden geri çağırılıyor bi insan bunu zihninde kurup nasıl klavyeye yazı olarak döker ya
| 113 yıllık kulübü 3 yılda bitiren Ali Koç´a dur diyecek kimse yok mu? |
Ali koç dua etsin maçlar seyircisiz. Ben böyle rezil bir yönetim görmedim. İyi niyetli falan tamam da iş bilmiyor iş. 6sli biri başkan olsa bu kadarını yaşamazdık. Yazıklar olsun.. |
| Ali Koç senden‚ yönetiminden‚ teknik ekibinden ve futbolcularından TİKSİNİYORUM |
GS´lilerin yıllarca bekledikleri ve hayal kırıklığına uğradıkları Adnan POLAT dönemini biz de Ali KOÇ ile yaşıyoruz. Onlar da aynı böyle bol miktarda ve ucuz transferler vs yapıyorlardı ve çakılmışlardı.
|
| Maçın özeti novak maç sonu görüntüsü |
İsimlere takılmıyorum Erol vasatının yarattığı fenerbahçe nin özeti bu. Hatta ali koçun. Kendi sahanda 3 tane yemişin 6 da olurdu ezilmişin trilyon alan adamlar her ay ayrı Ferrari çeken ama taraftarın 10 lirasına göz dikenler maç sonu gülerek zıplayarak eğlenerek çıkıyor. Komik olan ne ulan? Bjelica ile anlaşıldı imzadan kaldırdı alo emre! 3 ay hocasız kaldık. Ne için? Selçuk şahini gökhan caneri volkanı topladılar yine kene gibi klubu emiyorlar. Diyecek çok şeyimiz var ama inanın değmezler |
biz alalım gustavoyu
xd
Maçın özeti novak maç sonu görüntüsü ![]()
İsimlere takılmıyorum Erol vasatının yarattığı fenerbahçe nin özeti bu. Hatta ali koçun. Kendi sahanda 3 tane yemişin 6 da olurdu ezilmişin trilyon alan adamlar her ay ayrı Ferrari çeken ama taraftarın 10 lirasına göz dikenler maç sonu gülerek zıplayarak eğlenerek çıkıyor. Komik olan ne ulan? Bjelica ile anlaşıldı imzadan kaldırdı alo emre! 3 ay hocasız kaldık. Ne için? Selçuk şahini gökhan caneri volkanı topladılar yine kene gibi klubu emiyorlar. Diyecek çok şeyimiz var ama inanın değmezler
| Erol Bulut: "Fenerbahçe´nin sistemi yok diyenler futbolu ne kadar biliyor?" |
Doğru çok sistemlisin sokağa çıkma yasağı var Allahtan evden çıkmıyoruz bu rezillikle çıkacak yüzümüz yok biliyorsun
|
bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyorlar.iyice kafayı sıyırdılar
| Sabotaj var‚ Aykut ya da Volkan Hoca olacak. |
Bu akşam oyucuların yaptığı resmen adiliktir. Bu işin Erol ile alakası yok başka şeyler var. Bir takım sabotaj olmadıkça bu kadar rezil oynayamaz.
|
| Sabotaj var‚ Aykut ya da Volkan Hoca olacak. |
o volkanla emreyi selcugu tekrar getirenin ..... |
SOBOTOJ
Sabotaj var‚ Aykut ya da Volkan Hoca olacak. ![]()
Bu akşam oyucuların yaptığı resmen adiliktir.
Bu işin Erol ile alakası yok başka şeyler var.
Bir takım sabotaj olmadıkça bu kadar rezil oynayamaz.
![]()