Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ok.gif
myth_1907 - 12.12.2020 22:01​
bos.gif

Mesajı Gönderen: mhmn:cLink:5427316
Futboldaki rezillikten sonra bakalım basketbolda hangi rezillik var diye açtım‚18 sayı farktan maçı verecekler 2 dakika kaldı.

81-78 önde Karşıyaka asdfghjklş
hihi.gif

yalıçocuğu elini attığı yerin içine sıçtı 3 senede yaşamadığımız rezillik kalmadı 8taş kazandı 6s kazandı 3 maç üst üste kaybettik küme düşüyorduk eurolig şampiyonu takım boka sardı mk böyle cenabet başkanla böyle cenabet kulüp her kula nasip olmaz taraftarı olmak

Mesaj myth_1907 tarafından düzenlenmiştir...

myth_1907 - 12.12.2020 22:16​
bos.gif

vay anasını sayın seyirciler‚ ulan hala alüminyumun hakemleri diyorlar bu nasıl kafa lan ahahahaha
lol.gif
19-2 seri vermişsin rakibe‚ bok gibi takım bok gibi hoca bok gibi oyuncular bok gibi başkan size bunlar müstehak aman ha alikoçu falan eleştirmeyin
lol.gif

ok.gif
Serkan66 - 12.12.2020 21:51​
bos.gif

Megersem 2014 sampiyonlugu hayatimda gördügüm son sampiyonlukmus.

Yas 31‚ seker ve kalp hastaligi derken bir daha Fenerbahce sampiyonlugu göremem ben muhtemelen.

30 sene daha yasayacagimi sanmiyorum.

Tabii 30 seneden daha fazlada sürebilir bu camianin bir daha sampiyonluk görmesi.

O acidan artik en iyisi bu isden uzak durmak..Kalin saglicakla..

hemen bi alman hoca

stockton - 12.12.2020 19:50​
bos.gif

Mesajı Gönderen: feanor3:cLink:5425489
Yerli hoca defteri avrupada birşeyler yapıp kendini kanıtlayan biri çıkana kadar kapatılsın. Kapanıp kontra yapmaktan başka bildikleri yok.

Katılıyorum‚ yerli hoca defteri kapatılsın!

Futbolda zeka önemli. Özellikle teknik direktörde daha da önemli.

Türk futbolcusu da‚ futbolcudan devşirme hocası da futbolu akılla değil‚ fizik ve yetenekle oynadı/oynattı hep.

Bu durum değişene kadar Türk hoca ile başarı gelmez. Bu da her şey doğru yapılmaya başlansa bile en az 10-15 sene alacak bir süreç!

Yerli hocaya HAYIR!

Jose Ernesto Sosa

lanet12 - 12.12.2020 22:18​
bos.gif

sosa belli ki yatmaya gelmiş.Serbest vuruş pozisyonunda hiç vurmayı bile istemiyor gibi duruyordu.

Filip Novak

Cold_Fire - 12.12.2020 22:09

Hamsi artığı‚ cincon artığı‚ bjk artığı.

Biz de artık bitmez.

Bir de bu artıkların gelmesi için can atanlar var.
İlk sayfalara bakın anlarsınız.

lanet12 - 12.12.2020 22:14

Adama niye kızıyorsunuz ki adam buraya para için geldi zaten yedekliğede alışmış paramı alırım keyfime bakarım modunda.

Mbwana Samatta

Ridvan Selcuk - 12.12.2020 00:19

adamın kafa hiç burada veya futbolda değil gibi. başka bi alemde yaşıyor sanki bu arkadaş. ülkesinde çok mu gaza getirmişler‚ kendini ilah gibi mi görüyo bilmiyorum.

takım puan kaybediyor bu halen sponsorluk videoları falan paylaşıyor ülkesiyle ilgili kampanyalar falan peşinde. hayır profesyonel‚ işine bakıyo desen o da yok. sahada kendini yırtmıyo ekstra bi çabası yok.

siyahi forvetleri veya futbolcuları hep sevmişizdir‚ verim de almışızdır bu adam bayağı bi soğuk geliyor bana ısınamadım bi türlü. olmayacak gibi

Samsa - 12.12.2020 17:53

3 ay önce kaval kemiği ile besleniyodu‚ şimdi tekerlekli sandalyede. Klasik Fenerbahçe transferi.

FBir - 12.12.2020 21:13

Öldü mü bu arkadaş?

Caner Erkin

Mamadou_Niang_007 - 08.12.2020 10:43​
bos.gif

Orta açıyormuş
Ama asist olmuyormuş.

Adam gollük pas atıyor ama kaçıran kaçırıyor diye asist olmuyorsa adamın suçu ne? Adam şimdi o topu içeri atmasın mı ? Bu takımda caner oynar

HuseyinAkçay - 09.12.2020 21:34

Senelerce o mevkide hasan ali‚ köybaşi´yı filan seyrettikten sonra bana Caner (eski gücünde olmasa da) dünya´nın en iyi sol bekiymiş gibi geliyor‚ tıpkı kalede yıllarca kova volkan´ı seyrettikten sonra Altay´ın bana Neuer gibi geldiği gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt