Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün Fb lilerin İçi Rahat olsun

BERSUCAN - 12.12.2020 22:27​
bos.gif

Evet şampiyon olamayacagimiz doğrudur‚

Lakin‚

Hepimiz rahat olalım çünkü sezonun geri kalanını küme düşme bölgesinde gecirmeyecegimizi düşünüyorum.

DSKJAKDHAJKDHSAKJDHSAKJDHSA

hemen bi alman hoca

stockton - 12.12.2020 19:50

bos.gif

Mesajı Gönderen: feanor3:cLink:5425489
Yerli hoca defteri avrupada birşeyler yapıp kendini kanıtlayan biri çıkana kadar kapatılsın. Kapanıp kontra yapmaktan başka bildikleri yok.

Katılıyorum‚ yerli hoca defteri kapatılsın!

Futbolda zeka önemli. Özellikle teknik direktörde daha da önemli.

Türk futbolcusu da‚ futbolcudan devşirme hocası da futbolu akılla değil‚ fizik ve yetenekle oynadı/oynattı hep.

Bu durum değişene kadar Türk hoca ile başarı gelmez. Bu da her şey doğru yapılmaya başlansa bile en az 10-15 sene alacak bir süreç!

Yerli hocaya HAYIR!
bizim forumda da vardı hemen acil bir alman hoca diyen kimdi o

2 kilo da muz verelim adamlara bak pazardan meyve alıyor gibi adam alıyorlar

ok.gif
ancyra - 12.12.2020 20:08​
bos.gif

Eğer imkan zerre varsa texeria‚ Talisca‚ Ramirez ‚ hulk‚ alan carvalho çinden getirilmeli. Boşta olan ahmed musa da alınmalı. Ve mutlaka bize bir lugano uche luciano şart.

Bize üst düzey oyuncular gerekiyor

ok.gif
ancyra - 12.12.2020 20:08

bos.gif

Eğer imkan zerre varsa texeria‚ Talisca‚ Ramirez ‚ hulk‚ alan carvalho çinden getirilmeli. Boşta olan ahmed musa da alınmalı. Ve mutlaka bize bir lugano uche luciano şart.

Bu saydigi adamlarin basini alirlar sezon sonu.uefa semiyeyi acicak haberleri yok

ok.gif
ancyra - 12.12.2020 20:08

bos.gif

Bunlar durumun vehametinde değil sanırım. Bu sene şampiyon olamadıkları an unutsunlar bu transfer sezonu gibi bi sezon artık. Muhtemelen bizim pandev dzemaili gibi transferler yapmaya başlayacaklar

ok.gif
themis - 12.12.2020 20:15​
bos.gif

Evlenmeden once cocukken. Cocuklarimi fenerbahceli yapar maclara giderim. Forma alirim diye hayal kuruyordum. Iki erkek evladim var 2 yasinda ikizler. Yeminle cocuklara uzuluyorum kanser eder bu camia insani. Insallah fanatik taraftar olmazlar. Olmamalari icin elimden geleni yapacagim. Ben boyle susunuyorsam basari olamayinca yeni nesil fenerbahceyi niye tutsun

Bunlardan Ali Koç gitse bir daha benzer paraları akıtacak adam bulamazlar.

Toparlanmaları baya sürecek.

DiaNg357 - 12.12.2020 22:29​
bos.gif

Futbolda aynı yıl içerisinde önce 21 yıllık 6s serisini‚ sonra 23 yıllık hamsi serisini ve son olarak da 8jk serisini bitirdin.

Kırılmadık rekor kaldı mı derken şimdi de tarihimizde içeride 3 maçtır kaybetmek..

Futboldaki rezillikleri bırakıp basketbola bakayım diyorsun. Orada da 9 yıllık 6s serisi bitti. 5 yıldır final four oynayan takım bugün önüne geçene yeniliyor.

Bütün rezillikleri yaşatıp gitmek gibi bir vizyon mu bu ?

ahı var ahı

DiaNg357 - 12.12.2020 22:29

bos.gif

Futbolda aynı yıl içerisinde önce 21 yıllık 6s serisini‚ sonra 23 yıllık hamsi serisini ve son olarak da 8jk serisini bitirdin.

Kırılmadık rekor kaldı mı derken şimdi de tarihimizde içeride 3 maçtır kaybetmek..

Futboldaki rezillikleri bırakıp basketbola bakayım diyorsun. Orada da 9 yıllık 6s serisi bitti. 5 yıldır final four oynayan takım bugün önüne geçene yeniliyor.

Bütün rezillikleri yaşatıp gitmek gibi bir vizyon mu bu ?

ahı var ahı

Yav hala 6s 8jk falan ayzıyorlar bunların nasıl bi dünyası var normal bi şekilde dışlanıyorlar mı itibar mı görmüyorlar ne bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt