Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EiM9iS4WkAAQnpu

la klüp daha nasıl satılabilir eşek ifbliler
Bir tanesi Halkın takımı Fenerbahçe'yi tutuyoruz biz diyor. 22 senedir Aziz-Ali ikilisi bildiğin FM oynuyor. Halkın takımıymış. Evet Ali KOÇ'ta Halk Kurtuluş Ordusu mensuplarından her halde. :D

güya cemaat bunları almak istemedimi verselerdi

fetönün dualarıyla uefayı kazandılar dediler adamlar ciddi ciddi,e siz şlyi alırdınız o zaman niye engel oldunuz

Semih -13.12.2020 21:53

tisserand rakip forvetin ayağını top saniyor,hafta içinde bu arkadaşa top ve ayak resimleri gösterilirse iyi olur belli ki neyin ayak neyin top olduğunu bilmiyor.
Bir zamanlar bunların kalecileride kendi takım arkadaşının kafasını top sanıp havada yakalıyordu.

Meloik - 13.12.2020 22:58​
bos.gif

Burada işler İngiltere gibi yürümüyor. Zaten bu ligin hiçbir takımına öyle paralar da vermezler. Üstelik kültürü farklı‚ insanların algıları farklı‚ kapitalizmin işleyişi farklı. Burada olmaz olmamalı. Öyle bir şey olduğu gün kendi adıma ben o birinin malı olan Fenerbahçe´nin taraftarı olmam. Kadıköy Belediye spor (var mı öyle bir kulüp bilmiyorum) tutarım‚ Modaspor tutarım ama o Fenerbahçe´yi tutmam. Benim Fenerbahçem halkın takımıdır zengin birinin oyuncağı değil.

kulübün şuanki başkanıyla son mesaj arasındaki uyum takdire şayan

Bunlara bizim olduğumuz yerde ekmek yok

kulübü kapatsınlar piyasadan çekilsinler sonra acunun fortuna sittardının adını değiştirip hollanda liginde oynasınlar

gerçi ordada psv ajax falan var ordada ekmek çıkmaz bunlara

yine en uygunu 2 takımlı turnuvada 2.olup kendilerinede kupa vermek yada acunun salon turnuvasında dalavereyle başarılı olmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt