Alp Çelik
Tecrübeli Üye
- 3 Temmuz 2011
- 7.010
- 2.119
- 1.438
Bu ne asaafdsdfa
MUHAHAHAHAHAH Bu nedir lan? HAHAHAHAHA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne asaafdsdfa
BUNLARIN 7 DEN 70 E .......... ........YİM
Bİ DE DUYAR KASANLAR VAR BAŞKA TOPİCLERDE..! BKZ,
rıdvan dilmen
Rıdvan Dilmen: ''Onyekuru işi ne iş, anlamadım. 3 kere gidiyor, geliyor.'' (NTV) Kocanız daha çok gelip gidecek rahat olun)))www.gscimbom.com
ADAMLARDA O KADAR KOMPLEKS VAR Kİ 40-50 YAŞINDAKİ BİLE G YERİNE 6 YAPMIŞ..
KİMSE BU..
Onlara veteriner gerek.Doktor var mı? Şu arkadaşlara acil bir baksınlar
Asıl komik olan kaç sezon oldu çizgiyi çekenin Bein değil TFF - VAR olduğunu öğrenemediler. Bunun için VAR odasında ayrıca çalışan bile var. Kafalar pırıl pırılKullandıkları usluba bak. “Defenders ass”.
Bunları okuyan bein yöneticileri nasıl ciddiye alsın şimdi bunları?
Allahın zırcahilleri.
Sabah akşam adamın kalçasıyla yatıp kalkıyorlar ya iyi biliyorlar. Delirdi hepsi, daha iyi günleri bunlar.shopla adamın kalçasının büyütüldüğünü sanıyolar yuh artık bu bjkliler fenerlilerden beter
rıdvan dilmen
Rıdvan Dilmen: ''Onyekuru işi ne iş, anlamadım. 3 kere gidiyor, geliyor.'' (NTV) Kocanız daha çok gelip gidecek rahat olun)))www.gscimbom.com
KİMSE BU..
Ekli dosyayı görüntüle 111295
BUNLAR OT FİLAN ÇEKİYOR HERHALDE AYIK KAFAYLA BÖYLE BİR ŞEY AKIL EDİLMEZ![]()
kompleksi olanlar için konuşuyorum, bu kadar yoktu eskiden sanki,hamza hoca zamanı,gomisli dönem ve son şampluğumuzda bjknin şampluk fırsatı varken arenada yenip yarış dışı bıraktık,bence ondan bu acılarıBAZEN DİYORUM Kİ BİZ OLAMAZSAK TİNERCİLER ŞAMPİYON OLSUN..
YARIŞIN İÇİNDE KALSINLAR..
AMA 13 ŞAMPİYONLUĞU OLAN BU EZİKLERDE DE EN AZ ŞİKECİLER KADAR GALATASARAY KOMPLEKSİ VAR..
FENERLİLER DEN ÇOK TİNERCİLER AĞLIYOR BU GECE..
HEPSİNİN...
rıdvan dilmen
KİMSE BU..
Tam olarak şurada bittilerson 15 yılda öyle bir ezdik ki,adamlar kafayı yedi,3 kez son hafta şampluk kaybettiler 2 sinde biz şamp olduk,kadıköyde ellerindeki kupayı aldık ötesi mi var,bence her şey uefayı almamız ile başladı ve kadıköyde şampluğu almakla doruk noktasına ulaştı bu acıları